NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Zámečnictví Vaníček - David Vaníček provádí veškeré zámečnické práce. Vyrábíme a montujeme brány, vrata, schodiště, přístřešky i okrasné ploty. Sídlíme v obci Sudice, okres Opava. Zámečnictví, zámečnické práce: - svařování, svářečské práce (železo, litina, nerez, hliník, titan) - soustružení - frézování - broušení - vrtání - ...

Společnost COLOR STEEL s.r.o. v Ostravě má dlouholeté zkušenosti v oblasti práškového lakování, tryskání ocelových výrobků a lakování ocelových i hliníkových disků.

Firma Ing. Radmila Hamerníková s.r.o. - zámečnictví, se primárně zaměřuje na výrobu hydraulických vyrovnávacích můstků tzv. ramp. Také se zaměřujeme na výrobu bezpečnostních sloupků, vedení kol, ocelových konstrukcí, nárazníků, závor nebo branek.

- Izolatérství - Klempířství a oprava karosérií - Malířství, lakýrnictví a natěračství - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - Pokrývačství, tesařství - Poskytování technických služeb k ...

Umělecké kovářství, výroba, dodávka, montáž, návrh: - ozdobné mříže - vrata - krbové nářadí - oplocení, brány - restaurování. Řemeslnické práce: - kovářské.

Výroba: - nůžkové a pístové zvedací plošiny - výtahové kabiny a rámy - rošty pro trakční pohony lanových výtahů - vyrovnávací sklopné můstky montáž - výtahy. Zámečnické výrobky na zakázku.

Kovovýroba. Zámečnictví, zámečnická výroba. Zpracování plastů Výroba: - z oceli, nerez materiálů, plastů - zvony ze žáruvzdorných materiálů - plastová víka pro odlévání keramiky - polotovary pro zahradnické nářadí Montáž: - topení, vodoinstalace.

Stavební firma, výstavba: - komerční, obytné, průmyslové budovy - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje - montážní plošiny - jeřáby. Práce: - výškové - zámečnické.

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Svářečské a zámečnické práce - výroba a montáž: schody, mříže, zábradlí i atypické výrobky.

Zámečnické, svářečské a montážní práce. Výroba: - z ocelové konstrukce pro průmyslové i stavební účely - plošiny - plotové systémy - zábradlí - stříšky - schody.

Luděk Wrona zabezpečuje zámečnické práce.

Prodej, e-shop: - stavebniny - zahradnické potřeby Řemesla: - umělecké kovářství - dokončovací práce z přírodního kamene

Prodej veškerého sortimentu pro oplocení domov, bydlení, zahrady, průmysl, zemědělství Stavba a montáž: - ploty pvc, dřevěné, plastové, kované, drátěné ZN. - brány - branky - vrata - okrasné mříže - oplocení Kované výrobky, umělecké kovářství, kované ploty. Zámečnické práce Svářečské práce

Společnost GalvanKo s.r.o. se zaměřuje na chromování, zinkování a povrchové úpravy zinkoslitin. Také se specializujeme na broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a veteránů. Poskytujeme tyto služby: - dekorativní a tvrdé chromování - závěsové zinkování - povrchové úpravy zinkoslitin - broušení, leštění a chromování auto-moto dílů a ...

Výroba, zpracování, činnost: -strojní a třískové obrábění na jedno a vícevřetenových soustružnických automatech a dokončovacích strojích -vyrábíme rotační dílce ve větších i menších sériích, válcování závitů v délkách od 5 do 100mm, drážkování šroubů a vrtání otvorů do průměru 40mm.

Výroba, oprava, renovace: - komponenty pro kulové kohouty - ovládací vřetena armatur - písty vysokotlakých čerpadel - strojní součásti - armatury. Povrchová úprava - žárový nástřik. Výroba náhradních dílů pro armatury.

Výroba: - svařované sítě - plotové systémy (ploty, oplocení mobilní i pevné) - betonové prvky - protihlukové a okrasné stěny, stěnový systém Sitebox - zahradní drátěný program na zakázku - gabiony - i atypické Prodej: - hutní materiál: - profily - ocel betonářská - plechy - dráty do betonu nebo ve svitcích

Servic CNC strojů s řídícími systémy Numerik řady: CNC600, CNC645, CNC646, CNC700, EFE700, PS2 Regulátory:TDR700, TUD6, DTO Motory řady WSM 2. Zemědělská činnost na orné půdě. Pěstování plodin: mák, kmín, pšenice, řepka, kukuřice apod.

Výroba ocelových konstrukcí. Povrchová úprava: - tryskání - pískování - metalizace (žárové stříkání) - nátěry, natírání. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava vozy MAN, LIAZ.

Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Kovovýroba, montáž: - kovové dveře k zabezpečení sklepů. Výroba, prodej: náhradní díly, autodíly - tlumiče, výfuky, koncovky pro nákladní vozy Tatra.

Společnost LAKUM - KTL, a.s. se zaměřuje na CNC zpracování plechů a lisování kovů. Dále poskytuje služby povrchových úprav - kataforéza - kataforézní lakování, práškové lakování, galvanické pokovování zinkování. Ve Frýdlantu nad Ostravicí se věnujeme vysoce kvalitním povrchovým úpravám kovů již od roku 1998, od roku 2000 jsme svůj zájem ...

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační - zámečnické Revize: - elektro a plynových zařízení. Montáže: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Práce: -kovářství -zámečnictví -lisování -tryskání -svařování