NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

Pavel Struminský se zaměřuje na zámečnictví, nouzové otevírání dveří, montáž a servis zámků, kování a mříží.

Společnost Speciální plechy s.r.o.dodává různé materiály: - designové plechy, schody - rošty, síta, děrované plechy - žebérkové pletiva, profily, výrobky z Cortenu, mědi Dále provádí činnosti: - dělení materiálů na míru, ohýbání. - svařování ocel, nerez, hliník, Corten. - tvarové výpalky včetně tlustých plechů - ocel, nerez, hliník, ...

IRP Steel s.r.o. se zaměřuje na sériovou kovovýrobu, tryskání a práškové lakování výrobků a vyrábí zahradní doplňky

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Firma dodává nástroje pro obrábění. Na míru vyrábí tvarové dílce, svařence, monolitní frézy a vrtáky, stupňové vrtáky a korunkované frézy, závitové frézy a kalibry. Zajišťuje 3D měření a dělení materiálu.

Opracování kovů na CNC i klasických strojích. Zaměření na přesnou strojírenskou výrobu, výrobu nářadí, přípravků a jednoúčelových strojů. Jedná se o technologie: - soustružení - frézování - broušení - vyvrtávání - elektroerozívní opracování.

Strojírenská výroba: - zpracování plechů - plechové tabule - plošné dělení na CNC laserových strojích - ohýbání na CNC ohraňovacích lisech - svařování - horizontální obrábění Povrchové úpravy: - tryskání, žárové zinkování, galvanické zinkování, práškování. Prodej, montáž a servis: - průmyslová, prádelenská a čistírenská technika ...

Konstrukce, výroba, kovovýroba: - nástroje: - postupové střižné a tažné - pro tváření nerezových materiálů - formy: - vstřikovací pro plasty, hliník a zinek (na vstřikování a lisování plastů, na tlakové lití Al a Zn). Nástrojárna. Práce: - obrábění na CNC strojích, frézování - hloubení - řezání - děrování.

Zpracování plechů. Strojírenská výroba.

Lisování. Svařování. Práškové lakování.

Obrábění na CNC a konvenčních strojích - frézy, CNC soustruhy. Obrábění kovů, plastů, hardox 400/450 - vrtání a závitování. Zámečnická výroba. Nástrojářství. Provozovna: - Nádražní 689, Fulnek.

Zakázková kovovýroba. Specialista na malosériovou výrobu. Sériová výroba dle požadavku zákazníka. Vývoj, výroba a dodání: - jednoúčelové stroje a zařízení. - výrobky pro včelaře, aj. Pálení plazmou, CNC obrábění, tváření, CNC ohýbání, stáčení, zkružování, CNC frézování, soustružení, broušení, lisování, tryskání dílů a práškové nanášení ...

Výroba: - návěsy - brány - kované ploty. Kovoobrábění. Laserové pálící centrum. Svařování metodou MIG/MAG, TIG. Sídlo: Pohořílky č.p.11 74245 Fulnek

Povrchové úpravy pouze externě: Sváření - plechové výlisky. Výroba - lisovací nástroje pro sériovou výrobu. Lisování - plechové výlisky.

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou a stavebním zámečnictvím. Do našeho výrobního portfolia patří výroba ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, designových zábradlí, vjezdových bran, branek, plotových dílců, požárních žebříku, industriálních dveří, příček atd. Působíme na severu Čech a Praze.

Firma STRUKTMONT, s.r.o. nabízí veškeré stavební práce dle požadavků zákazníka. Stavební práce: - betonářské práce - výroba vázání armatur - přestavby objektů - zateplování fasád - rekonstrukce bytů, rodinných domů - sádrokartonářské práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - malířské práce - výroba ocelových konstrukcí ...

Společnost Rolizo spol. s r.o. působí již od roku 1995 v oblasti realizací staveb a stavebních úprav vedoucích k úspoře energie. Ve své činnosti se firma Rolizo spol. s r.o. soustředí především na zakázkovou výrobu a montáž polykarbonátových staveb - skleníků, světlíků, bazénových krytů, zimních zahrad a přístřešků. Zabývá se dodávkami ...

Společnost European Welding Institute s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby týkající se svařování, realizaci staveb a stavebního dozoru a na oblast tlakových, zdvihacích, elektrických a plynových zařízení.

Milan Bláha se zaměřuje na zámečnické práce, svařování a výrobu ocelových konstrukcí a montáž a servis průmyslových technologií.

Společnost Josef Franek nabízí celou škálu služeb od zemních, výkopových, bouracích prací až po úklid domu. Dále nabízí svářečské a paličské práce. Jsme ryze českou firmou. Jejím kapitálem vždy byla a je kvalita a profesionalita odvedených služeb. Na trhu figurujeme již bezmála 10 let. Kvalitu námi odvedené práce podtrhujeme záruční dobou 24 ...

Daniel Bražina se specializuje na výrobu klíčů, opravu obuvi, na zabezpečovací systémy a broušení nůžek, nožů a nástrojů.

Milan Gajdošík se zaměřuje na kovovýrobu, obráběčství a svařování.

Naše stavební společnost realizuje komplexní stavební práce. Práce: - instalatérské - zámečnické - elektroinstalační - topenářské - vzduchotechnické - plynofikace - klempířské - podlahářské - zednické, fasádnické - tesařské, pokrývačské - rekonstrukce: - koupelny - bytová jádra - sociální zařízení - obklady, ...