NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Výroba, služby: - posuvné brány, křídlové brány, branky - pletiva a svařované panely - sloupky a vzpěry - zábradlí a mříže - kovoobrábění - povrchové úpravy - atypické interiérové a exteriérové prvky - garážová vrata - mechanické zábranné prostředky - vrtání děr mobilním zařízením.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - výroba rozvaděčů - revize - zámečnická výroba

Chemické a galvanické povrchové úpravy: -moření ponorem -moření postřikem -zinkování na závěsech -zinkování hromadné -lesklé niklování na závěsech -lesklé niklování hromadné -dekorativní chromování -tvrdé chromování -černé chromování i na nerez -moření a pasivace mědi a mosazi -broušení a leštění kovů na stojanových ...

Kovovýroba: - povrchové úpravy kovů - zušlechtění oceli a litiny technologií carbonitrooxidace.

Výroba: -elektrorozvaděče do 1600 A. Služby, práce: -práškové lakování. Opravy, údržba, montáž: -elektrozařízení. Měření a regulace (MaR).

Služby, práce: -klempířství -pájení -letování.

Výroba: -vysokotlaké, nízkotlaké hadice. Prodej: -těsnění, průmyslové hadice. -hydraulické komponenty. -rychlospojky, šroubení. Práce, služby: -povrchové úpravy: -chemické odlakování. -tryskání. -metalizace (šopování).

Rizikové kácení stromů horolezeckou technikou v těžko přístupných místeh.Výškové práce (zámečnické, svařecí, montérské, naěračské)za pomoci ho. techniky. Manipulace těžkých břemen.

Pront Mont Zámečnické, svářečské, montážní a demontážní práce. Zakázková kovovýroba. Prodej: -hutní materiál.

Nabízím služby v oblasti obrábění kovů a CNC obrábění.

Provedení - sádrokartony Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce

Zámečnické práce: -svařování MIG, TIG, hliník. -ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. -obráběcí centrum - obrábění, soustružení, vrtání. Výroba: -CNC výroba plastových šneků.

Projekce, konstrukce, výroba, montáže: - zařízení pro povrchové úpravy. Galvanické pokovování. Lakování.

Ruční zpacování kovů klasickými dobovými technologiemi. Práce v oboru uměleckého kovářství - staré kovářské technologie a postupy. Kovotepecké práce do mědi a ocelových plechů. Restaurátorské práce - spolupráce s památkáři, projektanty, architekty . Zámečnické práce. Poradensví. Dodávka výrobků včetně povrchové úpravy, montáže po celé ...

Výroba, prodej: -dopravní pásy -dopravníky -zámečnictví. Sídlo: Ke Stříbrnému dolci 1053 583 01 Chotěboř

Půjčovna: - stavební mechanizace bourací, vrtací, vibrační a zhutňovací technika - stroje na broušení, frézování, hlazení, dělení betonových a živičných ploch, skladové kontejnery, ostatní mechanizace. Práce: - broušení, frézování, řezání betonové a živičné povrchy - ochrana betonu proti mechanickému a ...

Prodej: - keramické dlažby, obklady - tepelně izolační materiály - stropní dekorační kazety - podlahové, izolační korky korek - sádrokartonové konstrukce RIGIPS - široký sortiment nářadí - vodoinstalační materiál - vodní lůžka - autodoplňky, náhradní díly OPEL, FORD. Půjčovna: - stavební řezací mechanismy - stavební ...

Služby: -zámečnictví výroba, montáž. Dodávka, montáž, prodej: -sádrokartony podhledy, příčky, půdní vestavby -minerální podhledy -lamelové opláštění a zateplování budov.

Výroba, montáž, doprava: - posuvné brány, křídlové brány, branky - pletiva a svařované panely sloupky a vzpěry - zábradlí a mříže - kovoobrábění - povrchové úpravy - atypické interiérové a exteriérové prvky garážová vrata - mechanické zábranné prostředky - vrtání děr mobilním zařízením.

Výroba a montáž - vrata Výroba a montáž - zábradlí - oplocení Výroba a montáž - ocelové konstrukce Stavební zámečnictvívýroba a montáž - přístřešky

Práce: -galvanické stříbření -galvanické cínování -pasivace vyloučených vrstev -odmašťování

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, montáž - ocelová vrata, brány, mříže, zábradlí, ploty

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba - kovoobrábění Prodej, servis, opravy - postřikovače - čerpadla - mycí agregáty pro průmysl a zemědělství

- vyrábíme drátěný program pro vybavení obchodů - dodáváme : - dekorační sítě - drátěné koše - kontejnery - odpadkové koše - háčky - držáky na ramínka na textil - reklamní a propagační stojany na tiskopisy a zboží. - gitterboxy Úprava povrchu v provedení Komaxit (RAL), Zn, Cr.