NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.

Plynoinstalační práce Dodávka a montáž - alternativní zdroje - solárně termické panely Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalatérské práce

Práce: -autoklempířské -svářečské -stavební -natěračské -zámečnické. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -nákladní silniční doprava.

KOKINETICS s.r.o., je specialistou na svařované a lisované výrobky. Našimi zákazníky jsou renomované společnosti v oblasti automobilové dopravy.

Výroba, kalkulace (cenová nabídka), konstrukce, dodávky na klíč, doprava, montáže: -zámečnické výrobky, svařence -výroba z oceli a nerezových materiálů pro vaši stavbu i rodinný dům -pasířské práce. Výroba: -zábradlí venkovní i interiérová (možnost dřevěná madla) -schodiště požární, točitá, jedno a víceramenná, atypická -brány a ...

Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnická výroba.

-Velkoobchod Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Činnost - obrábění kovů a plastů.

Stavební zámečnictví Bezpečnostní dveře - montáž, prodej -havarijní otvírání dveří -kování, kliky

Povrchové úpravy kovů, zámečnickou výrobu a také stabilní hasicí zařízení má ve svém repertoáru firma LAKIT s.r.o. Jsme dynamická firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovů. Mezi naše služby patří práškové lakování a také tryskání. Disponujeme plně vybavenou práškovou lakovnou s pecí o rozměrech 1200 x 1700 x 6000mm ...

Kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, e-shop: -upínací zařízení, truhlářské svěrky -přídavné zařízení k TS -odlitkové svěrky -zemnící svěrky -stahovák s excentrem -stahovák s čepem -otvírače beden -vozíky -šrouby a matice trapéz -nerez program - průmyslové čistírny odpadních vod -zakázková výroba. -CNC soustružení Fakturační ...

Jan Klimt se zaměřuje na výrobu klíčů a autoklíčů a na zámečnické služby.

Společnost VŠEKOV, spol. s r.o. se sídlem v okrese Havlíčkův Brod se v rámci zámečnické výroby zabývá především výrobou náhradních dílů pro dopravní pásy v oblasti těžkých nerostných surovin. Náš výrobní program zahrnuje dopravníkové válečky, válečkové stolice nebo dopravní pásy. Samozřejmostí je zajištění montážních prací a konstrukčního a ...

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

Společnost Jamotech s.r.o. se zaměřuje na konstrukci 3D modelů, výrobu zařízení pro slévárny, forem pro vakuové tváření plastů a laminátových forem.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

David Ruibar provádí montáže, výměnu a servis kotlů a další topenářské, instalatérské a svářečské práce.

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Výroba: -ocelová konstrukce -zámečnická výroba -zakázková práce -montáže.

Ubytování -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s individuálním sociálním zařízením -kapacita 41 lůžek -ubytovna. Práce, stavební, montážní a dodavatelská společnost: -ocelové konstrukce -zámečnické výrobky -světlíky.

Naše firma nabízí kovovýrobu a stavební zámečnické a klempířské práce v oblasti Jihlavy. Převážnou část výrobků uděláme dle Vašich požadavků a to včetně návrhu, dodávky i montáže. Z klempířských prací Vám poskytneme výrobu a nátěry klempířských prvků. Výškové montážní práce jsou samozřejmostí. V kovovýrobě zajistíme výrobu ocelových konstrukcí, ...