NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Antonín Zacha se soustředí na kovářské práce, výrobu bran, plotů a kovaných výrobků.

Bohumil Kročil pracuje v oboru zámečnictví. Práce souvisí s technickou dokumentací, výrobou, montáží a opravami zámečnických prvků.

Činnost, služby: - zámečnické práce - drobnější elektroinstalace - připojení spotřebičů myčky, pračky Oprava, servis: - drobné spotřebiče - sporáky - myčky - chladničky - čerpadla, bojlery, elektrokotle

Ladislav Gloser poskytuje zámečnické, svářečské a montážní práce. Pracuje s různými materiály jako jsou například ocel, nerez a plast.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba - pracovníh stoly - polohovací stoly - zařízení pracovišť - výroba skříňových vestaveb do užitkových vozidel - kovové konstrukce - zábradlí - jednoduché stroje, včetně jejich servisu a oprav.

Luboš Mahel ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na činnosti týkající se zámečnictví, montáží a oprav tvářecích a hydraulických strojů.

Zámečnické práce. Výroba: - kovové, litinové a betonové lavičky, stoly - zahradní nábytek - odpadní koše - pískoviště.

Práce -zámečnické -provedení veškerých zámečnických prací -zahradní altány a pergoly -kované brány -bezpečnostní dveře, mříže, zámky, systémy generálního klíče -autorizované středisko MUL-T-LOCK -prodej spojovacího materiálu -kontrola třídění. - pálení plechů laserem

Radim Zástěra pracuje v oblastech nástrojářství, zámečnictví, kovovýroba a zajišťuje i prodej a montáž stínící techniky.

Kovovýroba: zámečnické práce - ocel, nerezová ocel, hliník. Výroba a montáže - technologického vybavení provozů - ocelových konstrukcí. - výroba podle specifikace zákazníka - zajištění zakázek a udržba

Výkup - obráběcí stroje Prodej a opravy - obráběcí stroje Kovoobrábění Zámečnické práce

Provádíme čištění a renovaci dílů kabinovým pískováním, tryskáním a mikrotryskáním. Odstranění oxidace, nečistot, rzi, karbonu, barev - oživení vzhledu, sjednocení povrchů. Balotina se používá i renovaci hliníkových dílů nebo tryskání nerezových materiálů. k tryskání mikrotryskání pískování renovace se používá balotina korund karbid křemíku ...

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - projekční činnost.

Stavební činnost, firma: -stavební práce, rekonstrukce -výstavba: -bytové domy -občanské stavby: rodiné domy (RD) -zemědělské stavby: bioplynové stanice, silážní žlaby, stáje -vodohospodářské stavby: vodojemy, úpravny, čistírny vod -železobetonové monolitické konstrukce (monolity): -vlastní vybavení: bednění, vybrační ...

Zámečnictví: - zámečnické práce (vrtání, svařování metodou MIG a TIG, broušení a opracování oceli i nerezové oceli) - dělení materiálu na pásové pile - kusová i sériová výroba - svařování hliníku na stroji FRONIUS magic wawe 3000 - výroba kotev - výroba bran a plotů - stavba konstrukcí z hliníkových profilů systému ITEM - výroba ...

Služby: - zámečnictví - prodej a montáž vrat - dodávka stínící techniky

Činnost: - výškové práce - péče o stromy - revize OOPP - elektromontáže - elektroinstalace, opravy, revize - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - LED Osvětlení úsporné zdroje - hromosvody dle ČSN 62305 - protipožární ucpávky HILTI - svařování, konstrukce - inspekční kamera - prohlídky inspekční kamerou

Kovovýroba - kovoobrábění - zámečnické práce.

Práce: - kovovýroba - kovoobrábění - zámečnictví. Výroba, velkoobchod: - spojovací materiál - hutní materiál - nářadí - svařovací technika.

Zámečnictví: - nerezové výrobky na míru - ocelové konstrukce

Umělecké kovářství. Kovářská výroba. Řemeslnné zpracování výrobků ze železa, nerezové oceli, mosazi a mědi. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - dveřní i okenní kování, panty, kliky, mříže - vývěsní štíty, nápisy a čísla - osvětlovací tělesa, lampy a svícny - krbové příslušenství - krbové zástěny, dvířka, nářadí a koše na dřevo - ...

Služby: - systémy radiátorů - vytápění - podlahové, stěnové - solární systémy a tepelná čerpadla

Výroba: - válcové nástroje – frézy - vrtáky, navrtáváky, záhlubníky, výstružníky, výhrubníky - stupňové a tvarové nástroje - odjehlovací hroty, závitníky - broušení na kulato. Služby: - ostření.

Výroba a prodej: - pera těsná ČSN 022562, 301382, DIN 6885 - pera výměnná ČSN 022570, 022575, DIN 6885 - klíny drážkové s nosem ČSN* 022514, DIN 6887 Volné kapacity: - vrtání - Kovoobrábění - soustružení - frézování - broušení rovinné i na kulato - dělení Držitelé ENISO 9001:2001.