NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, montáž - ocelová vrata, brány, mříže, zábradlí, ploty

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba - kovoobrábění Prodej, servis, opravy - postřikovače - čerpadla - mycí agregáty pro průmysl a zemědělství

- vyrábíme drátěný program pro vybavení obchodů - dodáváme : - dekorační sítě - drátěné koše - kontejnery - odpadkové koše - háčky - držáky na ramínka na textil - reklamní a propagační stojany na tiskopisy a zboží. - gitterboxy Úprava povrchu v provedení Komaxit (RAL), Zn, Cr.

Zámečnictví, nástrojářství

Zabýváme se kovoobráběním, výrobou konstrukčních dílů a strojního zařízení. Výroba, práce: - sváření - obrábění - tváření plechy.

Zakázkové pracoviště komplexní strojírenské výroby: - tvarové dělení materiálů laserem, vysokotlakým vodním paprskem, autogenem a plasmou, výroba svařovaných dílů, výroba dílů obráběním, včetně CNC vyvrtávání a frézování, výrobadílů tvářením.

Služby: -opravy silničních, nákladních vozů -provádění technických kontrol -opravy motorů a převodovek -opravy startérů a alternátorů -svářečské, kovárenské, zámečnické práce.

Velkoobchod, prodej: -nerez plechy -trubky, trubka -ocel kruhová, čtyřhranná, šestihranná, L-profily, U-profily. Práce: -laserová -povrchová úprava -brousící, kartáčovací a polepovací linka.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

dodávky zařízení pro povrchové úpravy, specializace na komplexní dodávky linky pro žárové zinkování, tryskací boxy, tryskače s metacími koly, servis a generální opravy tryskacích zařízení, výroba specielních tvrdokovových náhradních dílů, renovace strojních součástí, specielní návary GMAW, WIG/TIG, MIG/MAG, metalizace, konstrukční návrhy a strojní ...

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

BORT s.r.o. se zaměřuje na svařování a zámečnické práce.

Dalibor Pařil se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a obráběčství.

G3 Czech, s.r.o. se zaměřuje na provoz lisovny a montážní dílny plastových komponentů.

Ing. Lubomír Cink se zaměřuje na poradenství v oblasti strojírenství a zpracování plastů.

Jaromír Smejkal se zaměřuje na obráběčství a povrchovou úpravu kovů.

Jiří Hlavsa se zaměřuje na broušení, frézování, svařování, vrtání, závitování a dělení materiálu.

Ladislav Březka se zaměřuje na zámečnictví a kovářství, výrobu bran a branek, přístřešků, schodišť, mříží a plotů.

Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

Zámečnictví, nástrojářství Kovářství, podkovářství

Vojtěch Bochníček se zaměřuje na tesařství a kovářství.

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Povrchová úprava a zušlechťování kovů obrábění Opravy kovodělných výrobků, strojů a zařízení Výroba strojů a zařízení j. n. Zprostředkování velkoobchodu Maloobchod v nespecializovaných prodejnách