NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Nabízíme broušení: - nástrojů na obrábění dřeva a plastu - nástrojů pro restaurační a velokapacitní kuchyně - nástrojů pro les a zahradu - kuchyňských, loveckých, řeznických a keramických nožů - kancelářských, lékařských, krejčovských a kadeřnických nůžek - oboustranných nožů Centrolock, Tersa, Termius a další (do všech typů ...

Řemesla a práce: -kovovýroba -soustružnické -frézařské -vrtařské -dělení materiálu -zámečnické. Výroba: -výkladce, přepážky -zabezpečovací mříže -regály -dveře do obytných kontejnerů -ochranné rámy terénních vozidel.

Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

Výroba, prodej: - frézy pro výrobu forem - frézy univerzální - nástroje pro obrábění grafitu - vrtáky stupňovité a tvarové.

Výroba -sklápěcí korby na nákladní automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA aj. -kontejnery. Zámečnické práce: -stříhání a ohýbaní plechů do síly 10 mm a délky 3000 mm. Provozovna: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kapličky).

Kovoobrábění, strojírenské práce. Práce: - kovoobráběcí - soustružnické - frézařské, frézování - broušení, brusičství - svařování - zámečnické

Dinaz Zlín je prodejcem diamantových nástrojů a nářadí. Specializujeme se na řezání a vrtání stavebních konstrukcí. provádíme renovace diamantových nástrojů. Vrtání, řezání a broušení stavebních konstrukcí: - beton - železobeton - kamenné a cihelné zdivo. Prodej stavebního a zahradního nářadí, kde najdete mimo jiné také spojovací a ...

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba: -kované postele, stoly, židle -lavečky -zábradlí -brány -oplocení -schody -mříže -přístřešky -bytové doplňky.

NC POWER. Kovovýroba, kovoobrábění, výroba: -zakázková -ochranné rámy -ohýbání trubek. Práce: -lisařské, lisování -frézování -vrtání -broušení vaček a hlav motorů. Oprava: -výfuky. Rovnání, opravy autodisků. Držitelé certifikátu ASN.

Autoservis, autoopravna. Zámečnictví.

CNC obrábění (soustružení, frézování) až do 5-ti os, programování CNC strojů, CAD/CAM, 3D tisk, 3D měření, zpracování 2D a 3D dat, prodej hliníkových materiálu (kusový prodej), autodoprava…

Dodavatel: -díly jednoúčelových strojů a nástrojů pro automobilový průmysl. Výroba: -nástroje -formy. Práce, kovovýroba: -CNC obrábění kovů -elektroerozivní hloubení a řezání drátem.

Nástrojářství. Strojní zámečnictví. CNC technologie: - CNC elektroerozivní obrábění. Výroba: - zámky - kování.

Kusová výroba: - strojní díly - náhradní díly pro stroje - střihací a ohýbací nástroje. Tepelného opracování materiálu. Povrchové úpravy materiálů. Obráběčství, kovoobrábění. - klasické a CNC obrábění - soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obaly, folie, pásky, proložky, vlnitá lepenka, krabice, kartony, sáčky, pytle, etikety. Nabízíme : -černění, chromování, niklování, zinkování, fosfátování, eloxování, leštění, CNC obrábění, zámečnictví, svařování. -kovovýroba.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -broušení: -kotoučové pily, SK** pily -frézy na dřevo -hoblovací nože, nože na mletí a drcení plastů -řetězy pil pro stavby -svařování CO2 -vrtání -frézování -broušení na kulato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS* a SK** -nože do drtičů.

Výroba, lisovna, lisování: - plastové díly pro automobilový, potravinářský, elektrotechnický a stavební průmysl Nástrojárna: - výroba forem

Kovoobrábění na CNC strojích... Frézování a soustružení na CNC strojích, 4-osé obrábění, 5-osé obrábění, programování CNC strojů, příprava technologie...

Práce svářečské v oblasti hliníku a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlí - bytové doplňky.

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba: - vstřikovacích forem, boční díly chladičů automobilů - nástroje pro prostorově komplikované díly - díly chladičů - rozvody chladící kapaliny, vzduchu, paliva. Servis a údržba forem.