NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Práce: - zámečnictví, záměčnické, zámečník. Montáž, oprava, údržba: - mechanická a elektroinstalace. Výroba: - elektrorozvaděčů s krytím IP 65. Zámečnická a strojní výroba z nerez oceli: - nerezové komponenty - svařování, broušení, obrábění nerezových materiálů a konstrukcí - ohýbání na ohraňovacím lisu. Sídlo: - Návesní 233, 76901 ...

Služby: -zámečnická výroba -kovovýroba -strojírenská činnost - výroba náhradních dílů -zpracováním tenkých plechu -plechové a plastové reklamní tabulky i s prolisem. -lepené fólie, včetně grafických návrhu

Povrchová úprava kovů a plastů: - mokré lakování plastových a kovových dílů - galvanické zinkování - chromování - niklování - mědění - chromátování hliníku.

Kovoobrábění, kovovýroba: -mechanické úpravy kovů -práce: -na soustruhu, soustružnické, soustružení -na frézce, frézařské, frézování -na vrtačce, vrtačské, vrtání -na brusce, brusičské, broušení -na CNC stroji.

Služby: -kovovýroba -zámečnické práce.

Montáž, údržba, opravy, revize: - elektrické zařízení - hromosvody. Zámečnické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály a polotovary: - slitiny hliníku - plechy, desky, přířezy, profily, kulatiny, pásy, svitky, trubky - barevné kovy (mosaz, měď, bronz) a slitiny - plechy, trubky, pouzdra, pásy, tyče - nástrojové, konstrukční a nerezové oceli - tyče kruhové a ploché, plechy, ...

Kovovýroba, výroba: - mechanické díly rotačního charakteru. Kovoobrábění na CNC strojích.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Kovovýroba: - obrábění na strojích CNC - odlitky - výkovky včetně jejich zajištění. - opracování odlitků a výkovků na CNC strojích do velikosti cca 2000 mm.

Frézařské práce, frézování libovolného tvaru kovových i nekovových mat., vrtání otvorů na plochých i kulatých součástech, frézování klínů, lišt, rybin, různých vybrání apod. Zhotovení drážkových hřídelů, typizovaných i speciálnich rozměrů, zhotovení drážek, dále tzv. tisícihranů, zubů libovolných rozměrů a úhlů na hřídelích i na čelech průměrů. ...

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Zakázková výroba - kusová i malosériová produkce. Kokoobrábění: - kompletní třískové CNC obrábění včetně povrchových úprav, tepelného zpracování a drobné montáže - CNC soustružení, 5-osé frézování.

Zámečnické práce. Zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce.

Brusírna, broušení: - nožů, nůžek, - pilových kotoučů - řetězů - vrtáků, stopkových fréz

Výroba, zpracování: - formy pro sklářský průmysl - pryžové ventily pro abrasivní materiály - laboratorní přístroje - detekce plynu a par. Kovoobrábění. Nástrojárna.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Výroba, konstrukce a výpočty: -kontrolní kola -broušená ozubená kola, etalony v kvalitě 3 DIN. Broušení, přebrušování: -ozubených kol.

Výroba: - součástky pro farmaceutický průmysl - povrchové úpravy (eloxování, zinkování, galvanizace, pískování, ...)

Umělecké kovářství: - brány - adventní svícny - vánoční stojánky pro stromečky - ploty, zábradlí, točité schody. Zámečnické práce. Kovářské práce. Dodávka: - malá zemědělská mechanizace.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Vývoj, výroba a prodej: - zapalovací systémy - navíjené součástí Třískové obrábění. Tváření za studena – lisování. Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - mlýnky na maso Porkert - náhradní díly a příslušenství pro mlýnky.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Kovoobrábění - elektroerozivní drátové řezání. Konzultace : - technologické strategie jak pro frézování, tak soustružení v systému EDGECAM podle potřeb výroby. Laserové navařování kovů. Tvorba: - NC-kódy pro veškeré druhy CNC obráběcích strojů a pro různé řídící systémy. Poradenství: - CAD/CAM aplikace (včetně ...