NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Strojírenská výroba a kovovýroba je hlavní činností firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, která působí převážně v regionu Vsetín, Zlín, Zlínský kraj. Do výrobního programu společnosti patří kovové, ocelové svařence, ocelové konstrukce pro stroje, rámy strojů a strojírenské díly - komponenty. Vyrábíme také ocelové přepravní a skladovací palety i ...

Kovovýroba: -ocelové součástky pro turnikety. -soustružení na CNC strojích -laser.

Kovovýroba, výroba: -válce pro válcovací linky a stolice, -válců válcovacích a tvářecích linek pro válcování za studena -strojní součástky Práce: -kovoobrábění, obrábění na CNC strojích.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Prodej: - rychloupínky RY-UP - upínky - těžké přenosné zařízení - univerzální držák upínek - univerzální stavebnicový systém pro svařování - univerzální prostřihovací zařízení. Kovovýroba: - svařovací stavebnice SIEGMUND - děrovací stojánky a další nástroje na stříhání a ohýbání plechu a drátu - kovoobrábění, CNC ...

Zámečnická výroba: - vjezdové brány (pojezdové, samonosné, jednokřídlé, dvoukřídlé atd.) - stříšky, přístřešky (nad vchody, garáže, terasy atd.) - pergoly - schodiště (vnitřní i venkovní) - zábradlí Obrábění - soustružení, frézování, vrtání. Svařování: - elektrickým obloukem - v ochranné atmosféře (CO2, Argon) Dělení ...

V naší vzorkové prodejně podlah a dveří nabízíme kvalitní interiérové dveře i širokou nabídku vzorků odolných plovoucích podlah. Specializujeme se na laminátové a vinylové podlahy. Provádíme montáž a servis dveří, podlahářské práce a renovace, včetně souvisejících řemeslných prací. Podlahářství, podlahářské práce, pokládka, prodej ...

Jsme držitelem cetifikátu systému managementu kvality ISO 9001:2008 vydaným společností Lloyd´s Register Quality Assurance. Nástrojárna, výroba a opravy: - kontrolní a měřící přípravky - lisovací nástroje pro tváření plechů - přesné součásti a náhradní díly (kusová výroba) - přípravky upínací, montážní, svařovací - zařízení na ofukování ...

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - obkladačské, malířské, obkladačské, podlahařské Kovovýroba, kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - závitování. Stolařství.

Kovovýroba: -povrchové úpravy kovů -galvanovna -galvanické a chemické pokovování -niklování -zinkování, zinkovna -tvrdé chromování, chromátování -eloxování -fosfátování -černění -tepelné zpracování kovů. Sídlo, korespondenční a fakturační adresa: - č. p. 361, 75604 Nový Hrozenkov.

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Výroba: - štípacích nožů, nože na štípání kůže z vysoce jakostních zušlechtěných rakouských a německých ocelí: - pro koželužský průmysl, koželužny - pro obuvnický průmysl. Export, vývoz, prodej: - Evropa, Asie, Jižní a Střední Amerika.

Výroba. - ocelových obuvnických klenků - atypických zámečnických výrobků - ocelových palet na přepravu profilů a pro automobilový průmysl.

Stavebnictví. Výroba: - zábradlí, schodiště - plotová pole, brány - pergoly, konstrukce přístřešků. Strojírenství. Atypická zakázková výroba, kovovýroba. - zámečnické konstrukce - drobné dílce - gastro - podnože do potravinářského průmyslu. Kovoobrábění: - soustružení - frézování - vrtání. Povrchové úpravy: - ...

Projekce, projektová činnost, výroba, kovovýroba: -přesné strojírenské výrobky -kusová, malosériová a velkosériová výroba CNC frézováním -plastikářské formy, plastikářských forem: -vstřikovací -vyfukovací -tvarovací -vulkanizační -RIM. Návrhy, projektování: -design výrobků z plastů. Zpracování: ...

Kovoobrábění, kovovýroba. Nástrojárna. Výroba: - plastových a pryžových výrobků - vstřikovací formy - střižné nástroje - CNC obrábění - montážní přípravky, díly.

Naše firma se zabývá převážně výrobou součástí na autoagregáty: - pružiny, zátky, různé šouby, jistící kolíky, kroužky, písty, úpravy pístních tyčí ... Vyrábíme také součásti na výtahy: - stavěcí šrouby, závity pro šrouby na upevnění lan, jistíci pouzdra ... sme schopni i vyrábět tvarové rotační součásti: - tvarové kola pro ohýbání ...

Práce: stavební zámečnictví. Svařování pro strojírenství. Svařování 2tig hlinik a nerez.

Nástrojárna, výroba: - formy pro vstřikování plastů a pryže - nástroje pro zpracování plechů - strojní součásti Provádíme opravy forem a nástrojů.

Práce: - kovoobrábění - frézování - soustružení

Výroba: Úplné dodávky, montážní podskupiny a součástky -plech, -obrábění, -plasty, -formy. Montáž: -mechanická, -elektrická, -elektronika. Povrchová úprava: -lakování za mokra, -práškové lakování, -zinkování, -cínování, -niklování, -eloxování.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - povrchová úprava - stříbrný zinek, černý zinek, niklování, černění, chromování, mědění - lisovací a nýtovací prvky.

Práce: -zámečnické -svařování hliníku, nerezu. Kovovýroba, výroba z nerezu: -mříže, rošty, vrata -stoly, dřezy -zábradlí, madla -schodiště, schody -žebříky -chrliče do bazénu.

Zámečnictví. Jsme strojírenská firma ze Zlínska, která nabízí kooperaci v oblasti svařování. Svařujeme metodou MIG, MAG a TIG strojní součásti, plechové prvky, jacklové profily atd. (ocel, nerez, dural) Provádíme sériovou i kusovou výrobu.