NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Práce: - kovoobrábění - mechanické úpravy kovů.

Strojírenství Výroba dopravníků Výroba dopravníkových válců a válečků Výroba stěračů dopravních pásů Válečkové tratě Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválce Architektura a projekty Projekty a design ordinací Projekty interiérů provozoven Bytový a průmyslový architekt Stavební práce Stavební povolení Projekty rodinných ...

Výroba, prodej: - kovové hadicové spojky, přípojky (přípojka, spojka hadicová vyrobená v kombinaci mosaz, dural) Obrábění.

Nástrojárna. Konstrukce a výroba vstřikovacích forem: - pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl - pro plastové potrubní systémy.

Seriová výroba: - na soustružnických automatech

Strojírenská výroba, kovoobrábění: -komponenty, díly do automobilů, autodíly -pro automibilový průmysl. Práce: -obrábění kovů na CNC strojích -frézování odlitků.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Činnost: - broušení a leštění kovů

Činnost: - kovoobrábění - výroba strojních součástek

Stavební zámečnictví, strojní zámečnictví, zámečnické práce: - ploty, brány, branky, dveře, schránky - přístřešky, nástřešky, zastřešení - konstrukce, rámy, regály, mříže - komponenty gastro – stoly, regály, atypické držáky, síta - komponenty pro strojírenskou výrobu. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovoobrábění: - obrábění kovů ...

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

Kovovýroba. - kompletní zpracování plechů CNC technologií (laser, nůžky, ohraňovací, vysekávací lisy) - ohýbání, stáčení, lisování - svařování ocelových, nerezových i hliníkových plechů a profilů - elektroerozívní řezání - kovoobráběčství

Výroba, prodej: - povlakovací centrum PLATIT - nanášení fyzikálních a galvanických vrstev - metalizace nevodivých substrátů - galvanické povrchové úpravy a lakování - tamponový tisk - výroba precizních komponentů.

Výroba a vývoj strojů a prototypů na zakázku: -ozubená kola, ozubení -lyžařské vleky -stroje na zakázku -speciální stroje -jednoúčelová zařízení -součásti anodových jeřábů. Práce: -kovoobrábění -generální opravy.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Hlavní činností společnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obráběcích a tvářecích strojů - soustruhů, frézek, brusek, lisů a také zemních strojů - bagrů, nakladačů. Provádíme i demontáž a stěhování strojů do 150t po celé ČR. Zajišťujeme servis a preventivní prohlídky pro tyto stroje a zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje: - ...

Výroba: -elektropříslušenství pro automobilový průmysl: -alternátory -bimetalové pojistky -startéry -relé -zapalovací systémy -stykače -spínací skříňky. Závod povrchových úprav nabízí: -zinkování, niklování -kapilární pájení.

Obráběčství: -zakázková výroba -CNC frézování. Zakázková tvorba NC programů. Výroba: -elektrody pro elektroerozivní obrábění.

Stavební společnost. Výstavba: - průmyslové stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce: - obytné a panelové domy - fasády. Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Pokud sháníte někoho, kdo by Vám opravil kapající kohoutek, sestavil nábytek, vymaloval, připojil novou pračku či nabrousil nože pak je tu pro vás Kutil Ondra ze Zlína. Hodinový manžel pro Zlína okolí: - zámečnické práce a kovovýroba - instalatérské a topenářské opravy - broušení nářadí a nástrojů - drobné zednické práce a opravy - ...

Činnost: - umělecký kovář.

Umělecké kovářství, zámečnictví - ruční zpracování kovů. Výroba - ploty, brány, mříže, zábradlí - panty, kliky, dvěřní kování - svícny a svítidla - nerezové zábradlí - markýzy, schránky.

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.