Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace: - stravování, denní menu. Salónek. Stylový interiér s krbem. Pořádání rodinných akcí (svatby, oslavy, smuteční hostiny), firemních večírků, prezentací, abiturientských srazů.

Restaurace a Bar Astron: -tel.:553623942-rezervace míst -tel.:608780720-rezervace akcí -provozní doba: -Po-Ne 11-22 pa- so 11-24

Stravování: - restaurace. Služby: - možnost pořádání oslav, svateb, aj.

Restaurace: - stravování - restaurace 42 míst - salónek 28 míst - sál 100 míst - venkovní posezení, zahrada 16 míst - společenské akce (pořádání rodinných oslav, svateb, srazů a firemních večírků).

Restaurace: - stravování. Služby: - teplá jídla - oslavy, akce, svatby.

Provozování sportovního centra. Ubytování pro 20 osob. Možnost parkování.Naleznete u nás bowling, kuželky, badminton, golf, kulečník, squash apod.

Cukrárna. Cukrářská výroba.

Restaurace a bar Terezka Restaurace - možnost zajištění akcí, rautů, firemních schůzí - svatby, oslavy

Motorest. Restaurace: - stravování. Společenský sál: - pořádání soukromé a firemní oslavy. V létě otevřena krytá terasa.

Kavárna. Netradiční interiér, nekuřácké prostředí. V zimním období-posezení u krbu. V kavárně usadíme 50 hostů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - výrobky racionální výživy - smíšené zboží. Občerstvení.

Služby: - poradenství v gastronomii - školení - catering

Restaurace: - obědy a večeře, zvěřinové speciality, nabídka jídel, alkoholické a nealkoholické nápoje, svatby a promoce.