Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace: - stravování, menu stravování - sál 70 osob -selská jízba 24 osob - dominikánská jizba 15 osob - výčep 36 osob -svatby, křtiny, narozeninové oslavy - plesy -školení - firemní večírky atd.

Restaurace: - stravování - společenské akce (rodinné oslavy, svatby, srazy) - firemní akce a prezentace.

Mateřská škola, školka. Školní jídelna - tel.: 595 174 853; 736 189 971.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - osobní, dodávkové automobily všech značek. Služby: - nabídka přestavby na LPG. Stravování, rychlé občerstvení vedle nádraží: -par. č. 7652/3 - Nádražní, 738 01, Frýdek-Místek - Frýdek.

Občerstvení, stravování: - bistro, restaurace - denní menu, minutky: Možnost pořádání soukromých oslav.

Nekuřácká kavárna. Káva, čaj. Nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje. Zákusky, poháry. Koktejly.

Nekuřácká kavárna. Káva, čaj. Nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje. Zákusky, nové polské zákusky. Poháry. Koktejly, míchané nápoje.

Nekuřácká kavárna. Káva, čaj. Nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje. Zákusky, poháry. Koktejly.

Restaurace: - stravování - denní menu, rozvoz menu - celková kapacita restaurace 130 osob - nekuřácký salonek - kapacita 25 osob - salonek s tanečním parketem a barem - kapacita 60 míst - možnost pořádat školení, rodinné oslavy, firemní akce, dětské party - Wi-Fi připojení k internetu, projekce.

Restaurace: - výborná kuchyně - bar s bohatým sortimentem nápojů. Přední část restaurace má kapacitu 45 míst, posezení je zde formou boxů. Čtyři bowlingové dráhy, jedna dráha dětská.

Original Baseball Restaurant Arrows Je restaurací na výjimečném místě a to na baseballovém stadionu a tomu je přizpůsobena i naše nabídka. Jsme zaměřeni na domácí americkou kuchyni. V našem jídelním lístku naleznete typická americká jídla jako domácí hamburgery, křidélka a stripsy obalené v našich originálních směsích, žebírka naložené v ...

Hermelín ranč: - turistika, agroturistika - ubytování - jezdecký klub (club), jezdecká škola - chov koní (koně, kůň) - restaurace v country stylu - pořádání rodinných oslav a menších společenských akcí.

Maston-restaurace Stylový interiér, speciality z naší kuchyně za super ceny, naše pizza, na čepu značková piva, letní zastřešená zahrádka, sezonní grilování. Sportovní přenosy na velkoplošné TV, WI-FI zdarma. Parkoviště pro zákazníky. Maston-bar Příjemné posezení, široká nabídka našich jídel a nápojů. Diskoprodukce od 21:00 – 03:00, hudba všech ...

Credo - systém zdravého stravování. Výroba: - celodenní nízkokalorická, nutričně vyvážená strava. Denní rozvoz: - jídel, jídla pro Ostravu a okolí. Krabičková dieta. Denní dávka obsahuje 5 jídel, které přivezeme až k Vám (taška+5 krabiček). Stravovací programy (5 jídel/den): - redukční (5 jídel/den) - pro aktivní životní styl (5 ...

Nabízíme pronájem nebytových prostor. V prostorách Katolického domu nabízíme pořádání: - svateb - oslav narozenin - promocí - školení - prezentace firem - prodej - další akce dle zájmu klientů

Čtyřhvězdičkový hotel v centru Ostravy. 139 pokojů rozdělených do kategorií standard, privilege superior a privilege suite Salonek privilege lounge - Naši hosté ubytovaní na pokojích Privilege Superior a Privilege Suite si mohou vychutnat nejen exkluzivní vybavení, které tyto pokoje nabízejí, ale také neomezený přístup do Privilege Lounge. Pro ...

Produkce akcí. Catering. Půjčovna: - elektrocentrály - velkoplošné stany - vybavení pro akce Hostesky