Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace U Krčmářů disponuje se sálem pro konání svateb, společenských akcí jako jsou oslavy narozenin či v sezóně plesy - na rautu se dá objednat výborný hovězí guláš a pečené koleno. V komplexu restaurace se nachází bowling, fotbálek či kulečník. V restauraci se denně vaří menu či jídla z jídelního lístku do 14.hodin. Je zajištěn i rozvoz ...

Školní jídelna. Stravování. Jídelna je součástí: Základní škola a Mateřská škola Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okres Nový Jičín.

Radniční restaurace: - 15 míst pro kuřáky - dvě místnosti s celkem 46 místy vyhrazenými jen pro nekuřáky.

Občerstvení, bistro, jídelna, prodej: - teplá jídla - lahůdky - saláty - sladká jídla - chlebíčky - bagety - obložené chleby - pohostinství.

Čajovna - nabídka tradičních čajů, které jsou připravovány dle starých receptur a postupů - exotické pokrmy z říše Arabské i Japonské a čerstvé pochutiny.

Pstruhařství - odchov Pstruha duhového - rybolov. Rybářská bašta - restaurace. Sádky Jánské Koupele, Areál Hasičské školy, 749 01 Rybářská bašta a rybolov Staré Těchanovice 46, Areál Davidova mlýna, 749 01

Ozdravné centrum Ještěrka - bazén 25m - sportovní hala - sauna - masáže - víceúčelové hřiště - hřiště na plážový volejbal - ruské kuželky - restaurace

Zimní stadion - bruslení pro veřejnost - pronájem ledové plochy - badmintonové kurty - curling - ubytování - restaurace

Sportovní hala - sportovní hala velká, malá - horolezecká stěna - restaurace

Krytý bazén - bazénové centrum - koupaliště - masáže - saunové centrum - solární studio - fitness centrum - restaurace a občerstvení

Rock & Roll GARAGE. Restaurant, pivovar & music club.

Restaurace - široká nabídka hotových jídel - možnost uspořádání hostiny, svatby, oslavy nebo večírku.

Music club, kavárna s příjemným posezením.

Country club. Diskotéka - pátek a sobota 21-04 hod. Klimatizovaná restaurace: - stylová kuchyně - týdenní menu - venkovní terasa. Možnost zajištění, pořádání soukromých akcí: - oslavy, rauty, svatby, podnikové večírky. Služby. - možnost sledování sportovních přenosů v HD kvalitě, - jukebox - WI-FI zdarma.

Cukrárna, kavárna Výroba, prodej, maloobchod: - zákusky, dorty, řezy také provedení DIA (bez cukru) - svatební dorty, koláče.