Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Penzion - kapacita 12 lůžek dvoulůžkové pokoje - vlastní sociální zařízení - společná kompletně vybavená kuchyňka - WIFI připojení k internetu a TV na pokoji - terasa - pergola s venkovním posezením - půjčovna kol a kolečkových bruslí - dětský koutek - v objektu je smíšené zboží - možnost ...

Hotel - kapacita 54 lůžek - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje, 2 apartmány s možností přistýlky a dětské postýlky - pokoje vybaveny TV, telefonem a vlastním sociálním zařízením - WIFI připojení k internetu - salonek s kapacitou 25 osob - pořádání firemních akcí, svateb, oslav - vstup i s domácími zvířaty - ...

Penzion - celoroční ubytování - pokoje jsou vybavené barevnou televizí, telefonem, kompletním sociálním zařízením sprcha, WC - malý salónek pro 18 osob - malý sál ke společenskému využití pro 38 osob - k dispozici je i kuchyňský kout - krytý bazén, vířivka, sauna - parkování. Zahradní restaurace. Bazén - sauna - vířivka.

Penzion a restaurace U Hladů

Penzion U Leihsů Rodinný pension v blízkosti přehrady Hracholusky. Restaurace s kapacitou 60míst. Ubytování v pensionu (30 míst) a v chatě. Chata je pro 13 osob.

Zámek Kozel, Památkový ústav Plzeň Lovecký zámeček v klasicistním slohu. Správa zámku: 377969040 Rezervace vstupenek: 377923711 Jízdárna Kaple Cukrárna: 377923713 Restaurace v Podzámčí: 377969038 Park, zahrada, rybník - bezplatný vstup. Areál Pohoda v Podzámčí: -minigolf -kuželky.

Restaurace - terasa pro 250 osob s grilem a dětským hřištěm, trampolina, točená zmrzlina.

Restaurace TipSport Bar Kulečník Hospoda Hrací automaty Sálek Klub

Hotel **** - pokoje vybavené TV, SAT, rohovou vanou nebo sprchovým koutem, minibarem, trezorem, vysoušečem vlasů - kategorie pokojů SINGLE, DOUBLE, TRIPPLE, DELUXE - připojení k internetu - konferenční místnost pro 40 osob s veškerým technickým vybavením, WiFi připojením a možností občerstvení v průběhu akce - ...