Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích -všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV na VIP pokojích -WIFI FREE -restaurace -stravování.

Pension nabízí: -ubytování v 10 dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek -pokoje jsou vybaveny satelitní TV, vlastní koupelnou -součástí každého pokoje je plně vybavená kuchyně -uzavřené parkoviště v areálu penzionu -restaurace -Music Club -Cafe bar

Restaurace el Cid se nachází v centru Plzně nedaleko náměstí Republiky. Tato restaurace se zaměřuje na rustikální španělskou, středomořskou a rybí kuchyni. Najdete zde i tapas bar, kde vám naši barmani připraví vynikající koktejly. Hlavní důraz klademe na kvalitní servis, suroviny a pokrmy.V roce 2010 se tato restaurace umístila na 35. místě v ...

Hotel: -ubytování (50 lůžek, 18 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky) -restaurace v přízemí -možnost polopenze, plné penze -půjčovna kol, lodí (kanoe) -sportovní vyžití (tenisové kurty, hřiště pro širší využití, minigolf) -možnost pronájmu místnosti ke školení.

Restaurace po-so 11-22. Hotel Corso: -ubytování -3x apartmá -3x 2lůžkové pokoje -možnost přistýlek -tel., fax 371729840.

Sportovní aktivity pro všechny věkové kategorie. Restaurace: - pronájem: - sál, salonky. Turistická ubytovna.

Služby: -zajištění společenské, firemní, sportovní akce -catering -kompletní zajištění svatby. Půjčovna, pronájem: -velkokapacitní stany -vnitřní dovybavení.

Pořádání společenských akcí: -rauty -bankety -školení a semináře -rekvalifikační kurzy -možnost církevních obřadů-svateb a mší. Ubytování: -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, vlastní koupelnou a WC -celková kapacita 55 lůžek.

Cukrářská výroba: -zákusky -zmrzlina -dorty svatební, dětské, narozeninové, viz galerie -vánoční cukroví -minizákusky -svatební koláčky, Chodské koláče.

Hotel: -ubytování ve dvou, tří, a čtyřlůžkových pokojích se sprchou a WC, televizním a rádiovým přijímačem -restaurace -fitness, sauna, masáže, otevřený bazén.