Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
K základním atributům společnosti patří spolehlivost, odbornost a vstřícnost k zájmům a potřebám zákazníků zejména v následujících oblastech: Komplexní údržba infrastruktury, budov a staveb. Stavební činnost a rekonstrukce objektů. Cateringové služby, závodní stravování. Telekomunikační služby, informační systémy, vedení účetnictví. ...

Člen asociace výstavářských firem. Realizace: - výstavní expozice - zařizování interiérů - stálé muzejní expozice - catering.

Restaurace, oslavy, firemní rauty, rozvozy hotových jídel do firem, domácí česká kuchyně....

Restaurace. Pizzerie. Narozeninové párty, sobotní hraní s DJ - české hity. Salónek pro 30 osob.

Bowling: -8 drah -6 kulečníkových stolů -1 karambol -2 pingpongové stoly -2 šipkové automaty -restaurace -možnost pořádání rautů a akcí -venkovní sezení.

Nevěřte maminkám, berou si od nás jídlo pro Vás Restaurant oceněný 3 hvězdičkami od známého Šéfa Zdeňka Pohlreicha s bezbariérovým přístupem. Suroviny ze kterých je vařeno, jsou vysoce kvalitní Gastropárty na míru: -poznejte naši dobrou poctivou kuchyni u vás doma, vychutnejte oddychu s naším laskyplným gastronomickým personálem a ...

Restaurace, ubytování, stravování, rauty, svatby, společenské posezení, schůze, možnost pronájmu sálu až pro 300 lidí. Hotel: -ubytování (celkem 51 lůžek) -restaurace.

Restaurace: -mexická kuchyně -velký výběr českých a cizích piv a ostatních nápojů -letní zahrada -stylové sklepení.

Závodní stravování, zajištění stravování pro firmy, provoz kantýn, rozvoz jednoporcových obědů, catering: -závodní stravování -rozvoz jídel po Plzni -provoz kantýn -rozvoz obědů -zajištění stravování včetně dovozu -služby nabízíme v Plzni a okolí.

Krabičková dieta, dietní strava, rozvoz zdarma, zdravé jídlo, krabičky, zdravá strava, zdravé hubnutí bez jojo efektu, až 5 kg za měsíc, efektivní hubnutí. Hubnutí, které funguje.

Hotel Central "čtyřhvězdičkový" je zařazen v kategorii hotelů, je vyhledáván pro svoji výhodnou polohu ve středu města a atraktivní výhled na historické náměstí Plzně. Poskytujeme plné pohodlí a veškeré restaurační a hotelové služby: -směnárna -garážování -sauna -solárium -22 jednolůžkových pokojů -50 dvoulůžkových pokojů ...

Nabízí: -salonky o kapacitě 12, 20, 60 osob -bowlingové a kuželkové dráhy -kulečníky -solárium -fitness centrum: 601267044.

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Rozvoz pizzy v Plzni a dalších italských specialit zdarma. Dále vozíme čínské pokrmy a alkoholické i nealkoholické nápoje. Široká nabídka specialit, online objednávky.

Hotel: -ubytování v centru Kralovic -snídaně, obědy, večeře, hotová jídla -salonek -možnost školení, soukromé akce -nově zrekonstruováno.