Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Výletní hostinec u Duspivů Nabízíme levné ubytování v prostorách rodinného domu vhodné zejména pro dělníky. Cena je od 120/osoba/noc. K dispozici je společná kuchyňka, sprchy, WC.

Máte chuť na skvělou pizzu? U nás Vám nabízíme na výběr ze 45 druhů pizz, saláty, těstoviny, minutky, dezerty. Příjemné posezení a výběr ze široké nabídky kvalitních jídel a vín, italské kávové speciality, likérové kávy. Poskytujeme rozvoz pizzy po Plzni zdarma. Nabízíme polední menu a hlavní jídla po celý den. Máme k dispozici salónek pro 14 ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování ...

Pizzerie - pizza - minutky - rozvoz jídla

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Hostinská činnost

Hostinská činnost: - indická restaurace.

-Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek -zahradní restaurace -šipky, hrací automaty.

Ubytování -kapacita 70 dvoulůžkových pokojů, 10 jednolůžkových, 3 třílůžkové, standardně vybavené, televize na vybraných pokojích, sprchový kout, WC -parkoviště u hotelu -ubytování zájezdů -Restaurační činnost: -pořádání bankety, hostiny, rauty, semináře, porady.

Bowling, ricochet, solária. Restaurace.

Originální italská pizzerie: -výběr z více jak 60 druhů pizzy pečené v peci vytápěné dřevem -těstoviny, saláty a další chutná jídla -možnost online objednávky pokrmů a rezervace stolu, rozvoz jídel.

Hotel, ubytování, lesní restaurace: -hotel se nachází 13 km od Plzně směrem na Karlovy Vary, odbočka vpravo na Nekmíř -stylový lesní restaurant -penzion funguje od roku 1990 -kapacita 12 dvoulůžkových pokojů, SAT, TV, WC, koupelna -restaurace pro 50 lidí -zimní zahrada -letní posezení s grilováním -pořádání svateb, ...

Nově jsme zrekonstruovali ubytování s recepcí. Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC včetně welness pokoje. V I.patře ubytováváme i nadále montéry a firmy. Dále pořádáme svatební hostiny a školení do 60 osob. Restaurace zajišťuje snídaně, obědy a večeče 7 dní v týdnu.

Bufet. Restaurace ZIMNÍ STADION -nekuřácký objekt -kapacita 80 míst -výhled na ledové plochy -možnost pořádání akcí, rautů, školení. Provoz -solárium Fitness centrum Zimní stadion

Závodní stravování: -česká i studená kuchyně -možnost pořádání svatebních i výročních hostin.

Ubytování: -kapacita 30 lůžek -1, 2, 3 a 4 lůžkové pokoje (koupelna, WC, televize) -snídaně. Restaurace (60 míst), salonek (40 míst), velký sál (400 míst): -svačiny, obědy, večeře -pracovní porady, srazy, přátelská posezení -svatební hostiny pro 4 až 60 osob -menu dle vlastního přání -hudba k poslechu i tanci.

Restaurace zdravé výživy: -veganská a vegetariánská jídla -bezlepková výživa -biohovězí -drůbež a ryby -zdravé dezerty, čerstvě lisované šťávy -možnost nákupu biopotravin.