Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Pivovar, restaurace, penzion a hotel ČERNÝ OREL Pivovar - výroba piva klasickou českou technologií - nej ocenění: stříbrná pivní pečeť pro polotmavou 12 - exkurze v pivovaru - pšeničné pivo - ALE, IPA, Stout, Lambic Restaurace - krajová, národní jídla, speciální mezinárodní kuchyně - denní menu - týdenní nabídky ...

Hospoda - kapacita 110 míst. Orientace na českou tradiční kuchyni a kvalitně čepované tankové pivo Staropramen 11. Zázemí pro rodinné oslavy, firemní a společenské akce. Možnost parkování pro hosty. Připojení k wifi. V letních měsících letní zahrádka s dětským koutkem.

Kavárna a výtvarná dílna: - semestrální výtvarné kurzy pro děti i dospělé - umělecké a řemeslné kurzy pro děti i dospělé - dětské oslavy - aktivity pro děti - kapacita kurzů 12 míst - kavárna 25 míst - rezervační systém na kurzy na webu www.mojedilna.eu.

Hospoda Bivoj Tečovice 302 tel. 604307199 email: hospoda@ondik.eu Tenis NONSTOP Tečovice areál TJ Sokol Tečovice tel. 604307199

Pohostinství: - restaurace - GAMBRINUS 10°, 11°, PLZEŇ 12°, , BIRELL - hotová jídla, minutky. Salónky: - 1. salónek - 40 míst - 2. salónek - 60 míst - 3. salónek - 90 míst - společenské a rodinné události - svatby, jubilea - stužkovací a maturitní ...

Pohostinství: -restaurace s teplou českou kuchyní -salonek - kapacita 70 míst -denní menu -letní grilování -zahrádka - kapacita 40 míst -TV pro sportovní přenosy -čepujeme Dalešické pivo.

Perfektní hotel na Horní Bečvě v Beskydech. 141 lůžek, 57 pokojů, skvělé wellness, mnoho možností vyžití v létě i zimě. Restaurace s výbornou kuchyní a místními specialitami.

Nabízíme ubytování v penzionu v centru obce Horní Bečva, poblíž Rožnova pod Radhoštěm v Beskydech. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi, firemní klientelu a seniory. Služby: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích, pokoj s terasou, apartmá. - pokoje jsou vybaveny stylově s nábytkem z masivu, TV, koupelnou - nabízíme pobytové balíčky za ...

Restaurace. Nekuřácká kavárna a denní bar se zaměřením na dezerty, zmrzlinu, výbornou kávu a míchané nápoje. Kapacita 35 osob - bar 11 osob - kavárna 18 osob - zahrádka (venkovní posezení) 12 osob. Zaměření na cukrařinu (cukrárna). Vlastní výroba zmrzliny.

Restaurace, pizzerie, bowling. Možnost opřádání soukromých i firemních akcí. Bowling.

Restaurace: -denní menu, hotovky, minutky, pizza, saláty -letní terasa -salonek.

Polévkárna: denní menu - zdravá, vegetariánská i bezlepková jídla - 2 menu s možností rozvozu - domácí polévky z čerstvé zeleniny - snídaně - lehké obědy - čerstvé ovocné a zeleninové saláty - domácí buchty a koláče - ovocné řezy a jiné dobroty. Rozvoz Otrokovice, Napajedla, Malenovice. Možnost objednávek v čase 8-10.45.

Hostinská činnost: -teplá jídla -občerstvení

Hotel, ubytování: - s celoročním ubytováním. Restaurace: - pizza - italské speciality - saláty .

Pohostinství: -bar: -kapacita 28 osob -letní zahrádka 50 osob -Černá Hora 10°, Janáček 10°Patriot 11°, Lobkovic 12°. Pronájem: -automaty šipky. Organizování, pořádání: -soutěže v šipkách po celé ČR.

Pohostinství: -restaurace -salonek a velký sál -venkovní terasa -herna, kulečník. Možnost pořádání oslav.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Kavárna, restaurace: -káva, domácí dezerty -italská a francouzská kuchyně -denní menu -wifi -kapacita 60 míst -firemní a soukromé oslavy.

Pivovar, výroba: - piva Hospůdka otvírací doba: Po-Čt 11-22:00, Pá, So 11-24:00, Ne 11-22:00

Cukrárna s téměř 80 letou tradicí. Vlastní výroba zákusků, dortů, pohárů, chlebíčků, zmrzliny a vánočního cukroví.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním v historické části města Kroměříže. Pohostinství: -občerstvení -vinný sklep.

Rodinná restaurace, kavárna a penzion: - restaurace 45 míst - letní zahrádka 40 míst - soukromé a firemní akce - svatby - wifi Ubytování: - 4 pokoje - kapacita 12 míst - vlastní sprcha, WC, TV, wifi, varná konvice.

Restaurace, pohostinství: - jídelní speciality - pivo, víno a nealkoholické nápoje.