Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
provoz restaurace v přístavu na Baťově kanálu ve Starém Městě

Hostinská činnost -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Složení pokojů: -30 dvoulůžkových, vana nebo sprcha. Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Vybavení objektu: -restaurace, kavárna a denní bar 50 míst -možnost ubytování se psy. Pronájem: -nebytové prostory na kanceláře

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním -školení a oslavy -svatby. Složení pokojů: -10 dvoulůžkových pokojů -2 apartmány. Vlastní sociální zařízení. Pohostinství: -restaurace a bar -letní zahrádka -vinný sklep.

Motorest, pohostinství: - restaurace, hostinec - závodní stravování - rozvoz do firem a domácností - možnost pořádání soukromých oslav

Motel nabízí: -ubytování v 6 dvoulůžkových a 2 jednolůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízení, TV, telefonem -restaurace s barem a zahradní terasou pro 55 osob. Grilování na zahrádce. Pořádání firemních a rodinných oslav.

Cukrářská výroba: - dorty - zákusky - cukroví Cukrárna Josefa Sousedíka 1730 Vsetín

Hostinská činnost Výroba, výdej a prodej hotových pokrmů s výběrem ze tří jídel denně.Každý den čerstvé suroviny v souladu s hygienickými normami.Čisté, klidné prostředí--domácí strava.Příznivé ceny. Možnost odběru obědů přes dovozovou službu.

Základní škola. Mateřská škola. Školní družina. Školní klub. Školní jídelna: - telefon: 571640100.

Hotel: - 24-32 lůžek - lednička, minibar, Wi-fi, sprcha, telefon, TV na pokoji, wc - restaurace - denní menu - dětské hřiště - zahrádka - pořádání svateb a obřadů.

-Fotografické služby -Velkoobchod a maloobchod Masérské, rekondiční a regenerační služby Hostinská činnost

Zprostředkování obchodu a služeb. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Velkoobchod a maloobchod. Hostinská činnost. Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

Restaurace: - stravování. Pizzeria (pizzerie). Rozvoz pizzy a jídel.Salonek 45 míst. Firemní akce, večírky.

Kavárna: - bistro, - zdravá výživa, - delikatesy, - sýrárna - prodej sýrů, - prodej zrnkové kávy, - pralinky (belgické), - víno.

Restaurace: -obědy, večeře -hotovky, minutky -denní menu -restaurace 70 míst, nekuřácký salónek 15 míst -pro různé oslavy, školení, svatby, hostiny -vhodné i pro rodiny z dětmi.

Ubytování: -kapacita 11 pokojů (2 až 4 lůžka/pokoj). -nekuřácká Restaurace: -obědy, večeře -hotovky, minutky -denní menu -restaurace 70 míst, nekuřácký salónek 15 míst -pro různé oslavy, školení, svatby, hostiny -vhodné i pro rodiny z dětmi.

Ubytování: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -9x dvoulůžkový pokoj -1x jednolůžkový pokoj Služby: -CAFE BAR - 60 míst -letní zahrádka - 30 míst.

Vinný bar. .soukromé, firemní akce .Kapacita 38 míst. Prodej: - sudová, lahvová vína - pochutiny k vínu. Wine express tel.: 603999192: - rozvoz sudového vína po-čt 16-24, pá-so 16-02 - nad 4l vína je rozvoz zdarma.

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz jídla

Restaurace a pizzerie Kanada Holešov uspokojí i náročné zákazníky. Pořádáme svatební hostiny, rodinné oslavy i firemní akce. Naše kuchyně se zaměřuje na zážitkovou gastronomii - používáme jen kvalitní potraviny a připravujeme jídla tak, aby neztratili nic ze své chuti, živin ani vitamínů. U celého sortimentu jídla a pizzy zajistíme rozvoz ...