Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Poradenství pro firmy při plnění povinností v oblasti životního prostředí Externí zajištění funkce podnikového ekologa Audit z hlediska činnosti firmy a vznikajících povinností Spolupráce při zavádění ISO pro ŽP Sledování a vedení registru právních požadavků Pořádání školení, vzdělávání zaměstnanců

Práce: -ekologická likvidace autovraků, odpadů -zemní práce -odvodňování stavenišť -technická rekultivace -bourání, úklidové práce -montáž, demontáž ocelových konstrukcí -práce s jeřábem.

Výroba: -jednoúčelové stroje a manipulátory. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -měřící a regulační technika -průmyslové automaty -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -střídače - měnič napětí -termické solární systémy -termostatické ventily. Služby: -energetické audity -poradenská činnost energie -projektová ...

Služby: -komplexní služby v oboru nakládání s odpady -demoliční, těžební a zemní práce -pronájem nákladních vozidel a stavebních strojů (bagrů, minibagrů).

Služby: -stavební a demoliční činnost za použití vlastní techniky -bagry, nůžky, kompresory -podnikání v oblasti nakládání s odpady -podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -vedení evidencí odpadového hospodářství -vyřizování souhlasů k nakládání s nebezpečnými odpady -zpracování provozních řádů -skladování ...

Komplexní služby v oblasti: -projektování požární -bezpečnosti staveb -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -nakládání s chemickými látkami a chemickými přípravky -odpadové hospodářství.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Likvidace odpadů: -gastro provozy -domácnosti.

Služby: -zneškodňování a recyklace průmyslových odpadů -ekologické audity -projekty a realizace sanačních a dekontaminačních prací -chemické, fyzikální a ekotoxikologické analýzy -doprava odpadů a jiných nebezpečných látek -projekční práce -skládky -ekologické stavby.

Výkup, odvoz, úprava, prodej: -kovový odpad -hutní materiál. Výkup: -železo -ocel -legované odpady -litiny -barevné kovy. Výkup a likvidace: -autovraky. Kovobazar, prodej: -užitkový materiál -130 00Praha 3 -Husitská 5.

Výkup, prodej: -barevné kovy. -železo, měď, mosaz, hliník

Poradenství: -poradenství v oboru odpadového hospodářství -odpadové poradenství -ADR-bezpečnostní poradce pro všechny třídy -školení.

Služby: -poradenská činnost v oblasti životního prostředí.

Služby: -dekontaminace a nakládání s radioaktivními odpady v jaderném průmyslu -výroba a dodávka dekontaminačních zařízení a technologií -měření dozimetrických veličin -zpracování a úprava nebezpečných odpadů (kalů, ionexů, olejů) do SIAL matrice -detekce, měření a odstraňování radioaktivních látek z životního ...

Činnost: -recyklace pneumatik. Výroba: -pryžové granuláty, -pryžové desky, -příměsi do povrchů pro koně.

Výkup, likvidace: -autovraky -recyklace a zpracování kovového odpadu.

Technické služby. Služby: -odvoz komunálního odpadu -údržba zeleně.

Výkup a zpracování odpadů: -barevné kovy -železo.

Služby: -vysokotlaké čistění a údržba kanalizace včetně domovních přípojek -vývoz septiků a tukových lapolů -ekologická likvidace.

Rekultivace - odbahňování rybníků - ekologická činnost - dběr vzorků a hodnocení nebezpečných vlastností odpadů Nakládání s odpady vyjma nebezpečných Ekologické audity Sanace - rekultivace Geologické práce - hydrogeologický a inženýrsko-geologický průzkum - analýza rizika - projektování, provádění a vyhodnocování ...

Recyklace - pneumatiky - dřevěný odpad - stavební odpad - komunální odpad - zdravotní odpad

Skládky - zeminy Inženýrská činnost Pozemní stavitelství Zemní práce - terénní úpravy Pozemní stavitelství

Ekologické sdružení - ochrana přírody v kontextu rozvoje místních komunit Ekologické sdružení

Nákladní doprava - vnitrostátní Výroba - dřevní stěpky Kompostárna