Stanislav Kojecký
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Výroba netkaných textilií, recyklace, prodej.

Výkup - kovový šrot Prodej - uhlí, brikety

Služby: -sběr, svoz, likvidace odpadů. -svoz separovaného odpadu. -skartace dokumentů.

Služby: - jeřábnické práce - zemní a výkopové práce - kovošrot - výkup železného šrotu, barevných kovů

Služby: -kamionová autodoprava: -vnitrostátní, mezinárodní. Oprava, servis: -nákladních vozidel. -pneuservis. Prodej: -náhradní díly pro osobní, nákladní automobily. Služby: -likvidace autovraků.

Služby: -ekologické poradenství v oblastech: -odpadové hospodářství. -vodní hospodářství. -ochrana ovzduší. -nakládání s nebezpečnými chemickými látkami.

Chemie, ekologie, nakládání s odpady, posuzování odpadů a jejich vlastností - poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a expertiz, soudně-znalecké posudky v oboru chemie a ekologie, řešení technologických a environmentálních poruch, havárií a problémů, specifikace laboratorních analýz a experimentů.

Pátrací činnost, detektivní služby Ochrana majetku a osob Odvoz a likvidace - odpady č.190809 z lapačů tuků v jídelnách, školách, školkách, restauracích, vývařovnách a.t.p. - nebezpečné odpady - lapače ropných splavenin ekologické poradenství Výstavba jednoduchých a drobných staveb Výstavba - pozemní stavby, inženýrské ...

Výkup: - elektrošrotu - železného šrotu - barevných kovů - drahých kovů Demolice, likvidace a demontáže technologií, zpracování elektroodpadu, ekologická likvidace odpadu a autovraků, skartace písemností. Autodoprava.

Projekce: -fotovoltaické systémy Velkoobchod: -solární kolektory a technika autorizovaný dovozce -panely REC, CANADIAN SOLAR, Hanwha -měniče Fronius, Kostal, SMA, Omnik .

Výkup a zpracování železných a neželezných kovů. Ekologická likvidace odpadů a autodoprava Nabízíme výkup kovového odpadu za atraktivní ceny - výkup železa a výkup barevných kovů na více jak 40 sběrnách po celé ČR. Recyklace a zpracování kovového odpadu, prodej hutím a slévárnám. Pro průmyslové podniky odvoz kovového odpadu ve vlastních ...

Elektromobilita plzeňského kraje. Elektromobily, opravy a úpravy sériových vozidel s elektromotorem, projektování a výstavba dobíjecích stanic.

Služby: -výkup a prodej železného šrotu a barevných kovů -prodej hutního materiálu -likvidace technologií -likvidace autovraků -výkup olověných autobaterií.

Zednictví Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Výkup druhotných surovin pro Plzeňský kraj: -kovový šrot, železný šrot, železo, litina -barevné kovy -měď, mosaz, hliník, bronz, zinek -autobaterie -kovový odpad, kovošrot, barevné kovy -sběrné suroviny, výkup -druhotné suroviny, autovraky -železný, šrot, železo, měď -mosaz, hliník, autobaterie -litina, výkup kovů, špony ...

Výkup a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace autovraků, pneuservis (provozovna Seč), přistavování kontejnerů.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Výroba, servis: -elektronika. Recyklace elektroodpadu: -svoz, demontáž elektrických a elektronických spotřebičů -třídění surovin vzniklých při demontáži.

EKOLOGIE: -sběr odpadů -využívání odpadů -odstraňování odpadů -přeprava odpadů. SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ: -čištění průmyslových odpadních vod* -čištění a rekonstrukce průmyslových jímek -ekonomické studie v oblasti životního prostředí -poradenská činnost.

Služby: -svoz a likvidace kovového odpadu -svoz a likvidace nekovového odpadu -přistavení kontejneru zdarma.

Výkup, zpracování a prodej kovového odpadu: -železný odpad -barevné kovy -kontejnerizace zdarma -odvoz vlastními auty. Likvidace technologií a staveb.

Stavební činnost: -projektování, rekonstrukce, realizace -odpadové hospodářství -architektura -správa a údržba nemovitostí -inženýring -emolice a zemní práce. Sadovnictví: -projektování, realizace -kácení nebezpečných dřevin -ošetření dřevin -terénní úpravy -zakládání travnatých, keřových, stromových porostů.

Výroba a montáž: - čistírny odpadních vod - neutralizační stanice - mikrofiltrace - ultrafiltrace - odparky - odstředivky - odmašťovací stroje - linky povrchových úprav - odmašťovny - odmašťovací boxy - pračky vzduchu - ekologická zařízení - zásobníky - nádrže z polyetylenu a polypropylenu - zahradní bazény - ...