Stanislav Kojecký
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Komplexní služby v oblasti životního prostředí. Služby: - odpadové hospodářství - vodní hospodářství - ochrana přírody a ovzduší.

Poradenská a konzultační činnost: - oblast ochrany ovzduší a životního prostředí - kompletní řešení oblasti ekologie a životního prostředí ve Vašem podniku či společnosti. Přednášky: - oblast ochrany ovzduší

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.

Systém detekce netěsností předizolovaného potrubí: - výroba a prodej detektorů netěsností předizolovaného potrubí - měření a lokalizace poruch předizolovaného potrubí - projektování a instalace systémů detekce netěsností.

Společnost I.Z.A.P - Ivana Zůčková Vám poskytne služby v oblasti dodávkové autodopravy, pronájmu kontejnerů, odvozu a likvidaci odpadů nebo zahradnických pracech. Kromě těchto služeb u nás můžete také zakoupit různé sypké materiály jako kačírek, štěrk, mulčovací kůru či písek. Sídlo společnosti naleznete na adrese Bohnická 38/8, Praha ...

Firma RK-EMPTIES působí i v lokalitě Praha - zajišťuje výkup a svoz prázdných tonerů, cartridge. Vykupujeme originální i renovované tonery. Ekologická likvidace či renovace - likvidujeme i poškozené či kompatibilní tonery, napodobeniny z Číny. Působíme po celé ČR, převážně v regionu Zlínský kraj. Výkup tonerů lze provést snadno on-line, ...

Vnitrostátní autodoprava, doprava, přeprava: NÁKLADNÍ VOZY (sklápěč): - Multicar 2t - Avia 3t, 5t, MAN 7t - Liaz 14t, Tatra 12t DOVOZ/ ODVOZ kontejnerů: Avia 3t, 5t, MAN 7t KONTEJNERY (přistavení a odvoz: možnost i naložení- ruční/ strojní) - suť, zemina do 6t - směsný odpad 3 - 12m3 ODVOZ ODPADU nad 6t - LIAZ, TATRA - ...

Naším konečným cílem je dosažení myšlenky, že stavitel či soukromá osoba od počátku stavby do jejího ukončení, zde naleznou veškeré portfolio služeb (Vozidla, Zemní stroje, Materiály a skládky, Profese, Poradenství, Facility management), kde si mohou rovnou objednávat to, co zrovna potřebují.

Jsme specialisté na čištění kanalizací a dalších potrubních systémů. S pomocí sacího bagru také provádíme sání, transport a vyfukování mokrých i suchých materiálů.

Ekologická likvidace vozidel a autovraků v ČR zdarma, za některé předem dohodnuté vozy platba v hotovosti. Předání dokladu pro Úřad k trvalému odhlášení vozidla + odtah autovraku zdarma. Praha a Středočeský Kraj, platí po celé ČR.

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Základem činnosti naší společnosti AKOPA je výkup autobaterií a kovového odpadu. Vykupujeme olověné a nikl-kadmiové akumulátory. V našem kovošrotu přijímáme většinu kovů – od železa po měď.

Ostatní specializované stavební činnosti j. n., Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití, Výroba nealkoholických nápojů; stáčení minerálních a ostatních vod do lahví, ale zabývá se i dalšími 6 obory. Je aktivní bez omezení činnosti.

Služby - poradenství v oblasti řešení rizik, ekologie a bezpečnosti - kurzy, školení - audity - inspekce a přejímky - personální služby. Kancelář Neratovice - adresa: Dr. E. Beneše 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelář Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

Služby - odvoz a odstranění odpadů - nakládání s chemickými látkami a směsmi - odpadové hospodářství - ekologické poradenství.

Služby: - archivace a skartace dokumentů - úschovna dokumentů - vedení evidence o uložených písemnostech

Nákup, prodej: - kovové odpady, odpady legovaných ocelí - ekologická likvidace autovraků.

Odpady komplexně: -svoz komunálního a živnostenského odpadu, tříděný sběr -kontejnery -lisovací kontejnery -tříděný sběr odpadů -objemný a průmyslový odpad -čištění komunikací -sběrné dvory Voctářova ulice, Satalice.

Výkup a zpracování kovového odpadu a barevných kovů: - lisování lehkého kovového odpadu - stříhání a pálení těžkého kovového odpadu - třídění barevných kovů - sběr druhotných surovin. Vykupujeme - barevné kovy: - měď*, olovo, zinek, hliník, bronz, mosaz, titan, nikl, wolfram - kovový odpad - železo, litina, nerez a jiné ...

Společnost PROGRESTECHNIC s.r.o. se zaměřuje na tlakové a mechanické čištění kanalizací i domovních odpadů. Provádíme opravy a rekonstrukce kanalizací či domovních odpadů a v rámci našich služeb nabízíme také monitorování potrubí kamerou a nonstop havarijní službu. Další činností, kterou se zabýváme jsou instalatérské práce, úklidové a čistící ...

Stavební společnost FREKO a.s. se zaměřuje na služby spojené s údržbou dopravních povrchů. Nabízíme speciální stavební práce při výstavbě a opravách letištních dopravních ploch. Dále provádíme frézování živičných a betonových krytů vozovek a ostatních dopravních ploch. Naši činnost soustředíme také v oblasti komunálních služeb, zabýváme se ...

Služby - odvoz odpadu, suti - likvidace odpadu - prodej písku a štěrku.

Činnost - instalatérské práce - vodo topo plyn - topenářské práce - plynařské práce - čištění kanalizace - havarijní služby - revize a montáže plynu Provozovna - adresa: Nezvalova 1492, 256 01 Benešov u Prahy.