Stanislav Kojecký
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Odvoz - odpady Čištění a zimní komunikace - chodníky - parkoviště - komerční areályúklid - interiéry Zemní práce Opravy - komunikace Péče o zeleň

Působí v oblasti ekologie a likvidace ekologických škod, poskytuje odborné poradenství v rámci problematiky životního prostředí.

Provozujeme kolektivní systém pro oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu ve skupinách 1, 2 a 6.

Společnost Jaroslava Arenta se zabývá přepravou materiálu, odvozem suti a odpadů a pronájmem kontejnerů v Praha a blízkém okolí. Naše hlavní činnost: - odvoz odpadů, odvoz suti a sypkých materiálů - přistavení kontejneru - pronájem kontejnerů - odvoz komunální odpad na skládku - doprava stavebního materiálu. Naše společnost ...

Obory činnosti: -hydroinformatika -zásobování vodou -čištění odpadních vod, stokování a kanalizace -hydrotechnika a hydroenergetika -trubní vedení a zásobníky -ekologické inženýrství -krajinné inženýrství a hydromeliorace -skládkování a odpadová hospodářství

bezpečnostní poradce ADR (DGSA) poradenstváí v oblasti odpadového hodspodářství vodní hospodářství ochrana ovzduší Autorizované odborné posudky systémy řízení ISO 9001, ISO 14001, 18001 HACCP

Ekologické a finanční poradenství pro organizaci zahraničních transakcí.

Činnost: - demolice (malé i rozsáhlé) - zemní práce - recyklace stavebních odpadů.

Naše společnost poskytuje služby v oblasti zpracování, výkupu a prodeje kovového odpadu.

Firma G-servis Praha spol. s r. o. je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9000 a ČSN EN ISO 14000 členem České asociace konzultačních inženýrů (CACE), České asociace sanačních biotechnologů (ČASAB) a odpovědní pracovníci jsou členy České asociace hydrogeologů (ČAH).

Zabýváme se: - ekologie se specializací na kontrolu znečišťování ovzduší.

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.

Činnost: - sběr a následné zpracování použitého textilu.

Recyklace plastu - plastový regranulát a drť. Likvidace odpadů a odpadních kapalin, sanace ekologických zátěží. Nabídka ekologického poradenství.

Činnost: - recyklace, ekologická likvidace nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - poradenství, monitoring v oblasti životního prostředí.

Činnost - chemické čištění potrubních rozvodů - odstraňování usazenin z topných i ostatních potrubních systémů. Pobočka: - Smetanovo náměstí 49, 570 01 Litomyšl.

Společnost P - EKO s.r.o., dceřinná společnost společnosti Rumpold s.r.o. nabízí služby v následujících oborech: - nakládání s odpady (včetně nebezpečných) - řešení starých ekologických zátěží, rekultivace, sanace - likvidace čených skládek - tvorba a údržba zeleně - EIA - dokumentace a posudky - biologická hodnocení a posudky - ...

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

Výkup a prodej kovového odpadu Velkoobchod s hutním materiálem. Přepravní a logistické služby. Investiční a poradenská činnost. Provozovna: - Hustopeče nad Bečvou.

Služby: - kompostárny - výroba kompostu

Ukládka inertních materiálů. Prodej: - štěrk - betonářský a maltový písek - lomový kámen. Recyklační technologie. Doprava sypkých stavebních materiálů. Odvoz odpadu a suti v kontejnerech. Zprostředkování stavební mechanizace – jeřáby, nakladače, bagry atd.

-nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží vyhrazeného zákonem č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání ve znění pozdějších předpisů -nakládání s odpady vyjma nebezpečných odpadů -Přípravné práce pro stavby