Stanislav Kojecký
Služby Města Milevska, spol. s r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Firma ESKO-T s.r.o. je společností, která se zabývá komplexními službami v oblasti odpadového hospodářství. Zaměřujeme se zejména na svoz, likvidaci a zneškodňování komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného odpadu. Provozujeme několik sběrných dvorů a poskytujeme rovněž poradenství v oboru odpadového hospodářství.
ESKO-T s.r.o. - komplexní nakládání s odpady
Činnost - rekonstrukce koupelen - instalatérské a topenářské práce - čištění kanalizací.

Dovoz: - kožená galanterie - dárkové předměty - předložky a koberečky.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb -Výroba elektronických ...

Služby - školení a semináře v oblasti odpadového hospodářství. Pobočka Plzeňský kraj - adresa: Nám. Svobody 137, 335 61 Spálené Poříčí - tel. 603 161 021. Pobočka Vysočina - adresa: Petrovická 857, 592 31 Nové Město na Moravě - tel. 739 932 290.

Služby: - hydrogeologie - inženýrské geologie - sanační geologie - zkoušení zemin - průzkumy přítomnosti azbestu a stanovení radonového indexu pozemků - odpadové hospodářství

Vývoz odpadních vod a fekálií.

Nabízíme :Tlakově čištění a strojiní čištění domovních připojek, odpadních stoupaček, bytových odboček. Čištění jímek, nádrží a přečerpavacích jimek combi vozem.Prohlídky potrubí kamerou. Praha-Beroun-Tach

Služby: - sběrna surovin - odvoz odpadu, suti Prodej: - písek - štěrk

Služby - odvoz odpadu - komunální odpad. Prodej - písek, kamenní a mulčovací kůra.

Služby v oblasti ekologie, dopravy a energetiky - environmental management, komplexní ekologické služby - obnovitelné zdroje energie - recyklace a využití odpadů, systémy sběru a třídění odpadů - administrativa a poradenství, organizace veřejných zakázek.

Prodej, servis, e-shop - výpočetní technika, PC, noteboky - příslušenství pro PC, notebooky - kabely, adaptéry - LCD displeje, obrazovky - power banky. Další služby: - sběr, výkup a využití elektroodpadů - příjem, odvoz, výkup a ekologická likvidace výpočetní techniky, počítačů, kancelářské techniky a elektroodpadů - Areál ...

Poradenství - oblast energetiky se zaměřením na obnovitelné zdroje, především v oblasti solárních technologií v České republice Příprava a projekce - oblast energetiky se zaměřením na obnovitelné zdroje, především v oblasti solárních technologií v České republice Realizace - oblast energetiky se zaměřením na obnovitelné zdroje, ...

Recyklační služby, výroba, prodej - plastový šrot - pelety.

Výkup, zpracování, prodej: - kovový odpadový materiál.

Odpadové hospodářství: - evidence odpadů - hlášení o odpadech - povolení nakládání s odpady.

Velkoobchod, maloobchod: - sanitární keramika - obklady, dlažby

Firma Ladislav Šebánek se zabývá odvozem fekálií a odpadních vod. Vyvážíme septiky, jímky i žumpy. Působíme na Praze 9 a okolí. Vývoz, odvoz, vyvážení: - odpadní vody - fekálie - žumpy - vývoz septiků, jímek - odpadní vody ze zaplavených sklepů - odvoz odpadních vod fekálním vozem.

Služby - nakládání s dřevními odpady - čistění a odvoz manipulačních skladů a pilin - výkup lesní biomasy - štěpkování. Sběrný dvůr - adresa: Mezi Vodami 168/37, 143 00 Praha 4 - tel. 607 875 000.

Výkup, likvidace, zpracování a prodej odpadu či starého papíru.

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Služby: - přeprava, zneškodňování odpadu - sanace budov (odstraňování ropných látek, azbestu) - dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Výroba, montáž: - uhlíkové filtry pro automobily, zemědělskou techniku, průmyslové objekty.

Firma Janovský - likvidace odpadů působí v oblasti nakládání s odpady od roku 1991 a zabývá se: - vyklízením - nakládkou - odvozem - řádnou likvidací - využití - zneškodnění odpadů ve smyslu zákona č. 185/2001 Sb. Kontejnery, které naše firma používá mají objem od 3, 5 m3 do 20 m3. Všechny mají zadní část otevírací.