Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Služby - zprostředkování práce pro zdravotnický personál.

Vedenie účtovníctva Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Prípravné práce k realizácii stavby Reklamná, propagačná a inzertná činnosť Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov Prenájom ...

Hlavní náplní společnosti EMLOYMENT AGENCY s centrálou v Prostějově je legální zprostředkování práce na lodi (zaoceánských, námořních a říčních výletních lodích po celém světě) v jejich hotelových a restauračních částech. Naše společnost spolupracuje s Úřadem práce v Prostějově, je zaregistrovaná na velvyslanectví USA a na Námořním úřadě v ...

Personální agentura. Pracovní agentura. Zprostředkování: - práce, pracovní nabídky, zaměstnání, brigády.

Služby: - personální poradenství - vyhledávání manažerů a expertů v oblastech IT, telekomunikací, automobilového průmyslu, výroby, strojírenství a vývoje

Společnost Pons Consulting s.r.o. byla založena roku 1998. Firemní filozofie vychází z podpory zaměstnanců na straně jedné a zaměstnavatelů na straně druhé. Svou strategií v podobě vlastních personálních a obchodních metod zajišťuje maximální výsledek pro všechny zúčastněné subjekty. Společnost Pons Consulting s.r.o. zajišťuje prostřednictvím ...

Činnost: - zámečnická výroba - nástrojářské práce - svářečské práce - výroba kovových palet - návrh a konstrukce jednoúčelových strojů Prodej: - hutní materiál Služby: - zapůjčení specializovaných strojírenských profesí pro automobilový průmysl Stavební činnost: - pozemní stavitelství - vodohospodářské stavby Sídlo Plaská ...

Služby: - personalistika - vyhledávání pozic středního a vyššího managementu

Personální služby: - získávání, umístění a udržení pracovní síly - vyhledávání a výběr nejvhodnějších kandidátů na volné pracovní pozice.

Personální služby: - získávání, umístění a udržení pracovní síly - vyhledávání a výběr nejvhodnějších kandidátů na volné pracovní pozice.

Personální agentura: - specializace na dočasné přidělení zaměstnanců, zprostředkování kmenových zaměstnanců - zprostředkování zaměstnání občanům ČR a občanům EU, především v dělnických profesích.

Stabilní česká personální agentura zajišťuje recruitment, executive search, psychodiagnostiku a personální poradenství.

Personální agentura - vyhledávání a výběr vhodných kandidátů - agentura práce - zajišťování služeb v oblasti personálního poradenství a lidských zdrojů.

Zprostředkováváme zaměstnání v profesích: manažeři, odborníci v oblasti ekonomiky, financí a bankovnictví, účetní, obchodníci, oblast IT a technika, strojírenství, elektrotechnika administrativa. Vyhledávání pracovníků pro výše uvedené pozice.

Technik požiarnej ochrany Bezpečnostnotechnické služby Autorizovaný bezpečnostný technik Vykonávanie činnosti koordinátora bezpečnosti na stavbách Vypracovanie a aktualizácia plánu ochrany obyvateľstva Vzdelávacia činnosť na úseku civilnej ochrany obyvateľstva Výchova a vzdelávanie v oblasti ochrany práce mimo banskej činnosti Odborné ...

Pracovní agentura. Zprostředkování: - nabídky práce pro nezaměstnané - krátkodobé brigády - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy.

G5 Plus je největší český zprostředkovatel nabídky práce pro zdravotníky v zahraničí. Nabízíme pracovní příležitosti v ověřených zdravotnických zařízeních a uchazečům poskytujeme také nadstandardní služby přípravných kurzů a vyřízení cestovní administrativy. Provozovatelem G5 Plus je Go Global Consulting s.r.o.

Pracovní agentura. Zprostředkování práce v oborech: - Zámečnictví - Nástrojařství - Obráběčství - Izolatérství potrubních prvků - Klempířství - Prefabrikace tlakových částí potrubí - Povrchová úprava kovových částí - Sváření ve strojírenství.