Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Provoz personální agentury. Poskytování logistických, skladovacích, třídicích a kompletačních služeb.

Personální agentura - nabídka práce a zaměstnání.

Služby: -poskytování brigád pro studenty

Služby: -personální -vzdělávací a rozvojové programy -rozvoj lidských zdrojů

Agentura práce - zprostředkování zaměstnání - nabídka i poptávka volných pracovních míst - komplexní poradenské služby v oblasti lidských zdrojů.

Personální agentura - zprostředkování práce. Regionální pobočka: Masarykova 460/11 415 01 Teplice v Čechách

Pracovní agentura - nabídka práce. Úklidové práce - úklid firem a domácností. Dluhové poradenství - oddlužení, insolvence. Finanční poradenství - zajištění půjček a úvěrů.

Služby: - personální agentura s dlouholetými zkušenostmi v oblasti zaměstnání osob se zdravotním postižením - realizace Dny zdraví, kurzy první pomoci, školení a workshopy

Činnost: - zprostředkování práce na pozici animátora volného času v zahraničí - školení animátorů

Služby: -personální agentura -nábor zaměstnanců