Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Zprostředkování zaměstnání. Mexina Group, spol. s.r.o. na základě požadavku obdržela od MPSV zvláštní povolení a doporučení k zprostředkování zaměstnanců z LRB (Bangladéš). Toto rozhodnutí od MPSV umožňuje jen (pouze) dlouhodobá volná pracovní místa v různých podnicích (nikoliv konkurence českých zaměstnanců) a na druhé straně obrovská ...

Nabízíme personální a poradenské služby.

Zprostředkovatelská a obchodní činnost: - export a import komodit, zboží - hlavně dřeva všeho druhu - logistika - pracovní agentura - dovoz a nových a ojetých aut - realitní činnost - pronájem nemovitostí - ubytování - gastronomická činnost.

Pracovní a personální agentura Nepfil Company s.r.o

Řešíte situaci NE-kmenových zaměstnaců, případně nástup kmenových a nevíte kde hledat? Personálně poradenská a dynamická společnost působící v ČR a SR zaměřená na personální recruitment, vzdělávání a agenturní zaměstnávání. Vše zajišťuje tým kvalifikovaných specialistů, kteří disponují odpovídajícím vzděláním a praxí v oblasti ...

Pracovně - personální agentura. Služby: Personalistika Česko-slovenská pracovně-personální společnost s největším pokrytím personálních služeb na českém a slovenském trhu.

Služby: -pracovně-personální agentura -brigády pro studenty -ženy na MD -důchodce -osoby na ÚP -trvalé prac. poměry ve výrobních firmách.

Pracovně - personální agentura. Služby: Personalistika -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -nábor, brigáda, brigádníci, zaměstnanci -práce, zaměstnání, pracovní místo, job, pohovory. Temporary help -zajištění brigádníků ...

Personalistika: - recruitment, consulting - výběr zaměstnanců, pracovní leasing - personální poradenství . Temporary help: - zajištění brigádníků - pracovní výpomoc, work agency - studenti VŠ a SŠ pro nárazové práce.

Služby: -studentská burza práce: -zajištění brigádníků -dočasná výpomoc -personální agentura.

Pracovně-personální agentura: -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -zajištění brigádníků -pracovníci pro dočasnou výpomoc -studenti VŠ a SŠ pro nárazové práce -studentský servis-burza práce -hostesky, promotérky.

Sídlo firmy v Praze. Pracovně-personální agentura: -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -zajištění brigádníků -pracovníci pro dočasnou výpomoc -studenti VŠ a SŠ pro nárazové práce -studentský servis-burza práce -hostesky, ...

Zprostředkování zaměstnání. Personální agentura.

Personální agentura: - zprostředkování zaměstnání, práce.

Personální agentura: - zprostředkování zaměstnání, práce.