Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru

Aukce a aukční systémy, multishopy, internetové aplikace a systémy na zakázku, internetové portály, tvorba www stránek a firemních webů.

Integrace, implementace, prodej, oprava, servis: - software, softwarové produkty - řízení a plánování výroby, řízení projektu. Komplexní inženýring, projekce, dodávka: - nejmodernější technologie na klíč v oblastech: - elektro - technologický silnoproud, regulované pohony - systémy měření regulace MAR - řídící systémy základní ...

JERA COMPUTERS Prodej, služby: -značkové počítače HAL3000 -digitální fotoaparáty -záložní zdroje UPS ochrana PC a telefonní linky před bleskem a výpadky proudu -monitory, tiskárny, komponenty, příslušenství -projektory -flash disky -síťové komponenty -software... Poradenství v oblasti hardwaru. Sídlo firmy: ...

Služby: - účetnictví - daně - prodej software pro podvojné a jednoduché účetnictví

Naše služby: - zpracování dat informačních systémů - srovnávání údajů a validace - optimalizace procesů

Tvorba webových stránek. Programování aplikací. Webdesign. Poradenství v oblasti internetových technologií, seo optimalizace.

Vývoj, implementace, správa, tvorba, realizace: - software pro eBusiness, obchod, distribuci a logistiku. Informační systémy.

Vývoj, implementace: - monitorovací a řídící systémy - technicko - informační systémy (TIS) - informační displeje a navigační panely - geografické informační systémy (GIS) - vývoj software na zakázku - SEO.

Prodej: - multidotykové plochy - multidotykové bary. Služby: - vývoj multidotykových aplikací na míru.

Specialista na podporu nezávislého podnikání a provozovatel internetového portálu Na volné noze.

Maloobchod, prodej, služby: - PC, komponenty, příslušenství - software, hardware, školení, instalace Instalace počítačových sítí, webové stránky, outsourcing

Prodej, maloobchod: -informační systémy Tvorba webových stránek, internetových a intranetových řešení.

Maloobchod, prodej, servis: -prodej sestav PC -programy -hardware -software Zprostředkování: -připojení k Internetu

Life in Town s.r.o. je provozovatelem portálů fungujících ve všech krajských městech.

HELIsmile s.r.o. se specializuje na programování databázových aplikací a vývoj aplikací pro produktivní práci.

Prodej a servis: -výpočetní technika -hardware, software -opravy, revize -odvirování -poradenství -instalace -tvorba www stránek.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

PECOSTA, a.s. se zabývá automatizací procesu nákupu.

Společnost Aurendi Czechia s.r.o. se zabývá Aurendi, což je nástroj pro zpracování cenových nabídek pro plechové dílce a svařované konstrukce.

Croseta s.r.o.je společnost specializující se integraci, propojení mezi aplikacemi a programy, cloudové služby.

Prodej, e-shop, opravy, servis: -počítače, notebooky -klávesnice, myši, herní ovladače -faxy -monitory -software a hry -procesory, paměti -mutifunkční kopírky -mobily, telefony z T-mobile -nabídka tarifu, Twist karty -internet -nastavení her -kontrolní pokladny -kalkulačky a psací stroje -faxy a přenosné telefony Výroba: -datová ...

Lokální připojení k internetu. Poradenství a služby v oblasti HW + SW.

Věnuji se provozování webových stránek, jejich tvorbě, následnému spravování a jejich marketingu. Momentálně se věnuji hlavně WoWfan.cz - fanstránka World of Warcraft.