Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vývoj, výroba, prodej, servis: -telekomunikační technika -výpočetní technika -dispečerské systémy -tarifikační systémy.

Komplexní dodávky informačních technologií do oblastí: -informatika, výpočetní, kancelářská a telekomunikační technika. Dodávky informační technologie (IT) na klíč pro firmy, podnikatele i soukromé osoby: -Internet/Intranet -hardware-síťové a serverové technologie, výpočetní a kancelářská technika, kompletní sortiment zboží, ...

Velkoobchod, prodej, servis hot line, oprava, repase, poradenství, školení: -faxmodemy, modemy, telekomunikace včetně software -výpočetní technika, počítače PC -zdroje předpěťové ochrany -příslušenství pro datovou, faxovou, hlasovou komunikaci a internet. Projekt, instalace, montáž, dodávky na klíč, servis: -strukturovaná kabeláž v ISO ...

Elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - přístupové, docházkové a stravovací systémy Elektronické požární systémy Elektromontážní práce - elektroinstalační práce - silnoproudé rozvody - kompletní silnoproudé rozvody dodavatelským způsobem - strukturované kabeláže - revize elektro - optické sítě kompletní ...

mySASY a.s. se vyvinula tréninkovou aplikaci, která na základě naměřených hodnot určí správnou frekvenci a tempo pro co nejefektivnější cvičení.

Výroba, instalace, opravy: -elektronická zařízení -zpracování dat -služby databank -správa sítí -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Vývoj: -aplikační programové vybavení -desky plošného spoje a zpracování dat pro výrobu DPS -osazování desek plošných spojů.

Společnost Ing. Vladimír Jehlička dodává účetní a ekonomický software AdmWin, hotelové systémy, software pro autoservisy i aplikace pro tvorbu a údržbu internetových obchodů. Tyto informační systémy jsou určeny pro malé až střední firmy i neziskové organizace. Nyše produkty, účetní programy: - AdmWin DE, daňová evidence - AdmWin PU, vedení ...

Robert Bisom se zaměřuje na outsourcing IT - sítě, servery, kamery, telefony, montáže, Microsoft 365 a mnoho dalšího.

Future Mining s.r.o. se zaměřuje na kryptoměny, stavění těžebních zařízení a správu IT parků.

Velkoobchod, distribuce: -veterinární, humánní léčivé přípravky, biopreparáty -zdravotnický materiál, pomůcky -krmení pro domácí zvířata -chovatelské potřeby -vybrané potravinářské, drogistické zboží. Výroba: -krmiva pro psy CALIBRA-kompletní krmiva pro psy z drůbežího a jehněčího masa. Pečlivě vybrané suroviny použité pro výrobu ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní ...

Společnost GRiT, s.r.o. se zabývá automatizací procesů, šetří firmám peníze.

Společnost RV Computers s.r.o. se zabývá prodejem a servisem výpočetní techniky a příslušenství. Nabízíme poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Věnuji se optimalizaci pro vyhledávače (SEO). Pomohu i vašemu webu získat relevantní návštěvnost díky které budete mít nové zákazníky a vyšší zisky. Nabízím jak full servis optimalizaci, tak drobné konzultace ke konkrétním problémům.

Nabízím opravy/upgrady PC/Ntb, obnovu dat, údržbu, odvirování, instalace, sestavy PC, poradenství, nejrůznější jiné práce. Nenabízím práci tzv. na počkání a ze zdrav. dův. nejezdím za zákazníky.

IXPROJEKTA s.r.o. se zaměřuje na umělou inteligenci, kybernetickou bezpečnost, podnikovou komunikaci, vývoj softwaru, projektové řízení a IT infrastrukturu.

AQUIDIS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu softwaru a hardwaru pro odvětví výrobních a automotive provozů.

BRITEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu hardwaru a softwaru pro různé použití.

EASYCON Solution s.r.o. se zaměřuje na tvorbu a implementaci řídících systémů do výroby a různých společností.

Umělá inteligence Deeply pomáhá při tvorbě chytlavých textů a špičkové grafiky za pomocí umělé inteligence.

IT služby: - bezdrátový Wifi internet - virtuální prohlídky vašeho objektu na internetu - správa počítačových sítí - tvorba WWW stránek, webdesign - webkamery - montáž, připojení.

FesorData, s.r.o. se zaměřuje na IT oblast, tvorbu serverových aplikací, sběr dat a zpracování a tvorbu softwaru na zakázku.

Stavíme integrační služby, což je ve zkratce software

Tvorba webových stránek, SEO, internetový marketing, e-shop na míru.

Společnost IDOP + MIDOM s.r.o. vytváří jednotlivé ERP systémů, expedic a platebních brán, vytváří systémy ušité na míru pro přenos dat, zabýváme se tvorbou webových aplikací na míru pro správu. Certifikovaný partner společnosti Seyfor pro ERP systémy Money.