Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Český výrobce podnikového softwaru, software. -hlavní produkt informační systém QI -využití u firem z oblasti výroby, služeb, maloobchodu, velkoobchodu a distribuce.

U kapličky spol.s r.o. poskytuje profesionální software pro firmy, IT služby týkající se skladu, fakturací, evidenci docházky.

Tensio Technology, s.r.o. zajišťuje řešení na míru pro : - hasiče - armádu - průmysl - potápěče - medicínu - střelce

CaroliTECH s.r.o. se zaměřuje na vývoj, návrhy, konzultace, testování a výrobu elektronických zařízení.

WIZORY s.r.o. se zaměřuje na vývoj, programování a výrobu průmyslové elektroniky a na robotiku.

NewOne s.r.o. se zaměřuje na ochranu a správu firemního IT, konzultace a na Office 365 & G Suite partner.

EDA Project s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, vývoj elektroniky a projekce technologických celků.

PB Control s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, programován PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizaci zakázek na klíč.

Firma stoba Precizní Technika s.r.o. zajišťuje integraci průmyslových řešení, automatické vyhodnocovací a monitorovací systémy, softwarová řešení pro firmy a jiné.

RedCat s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, správu sítí, docházkové a zabezpečovací systémy, audio-video a hostingové služby.

Společnost APP Moravia s.r.o. se specializuje na automatizace průmyslových systémů a projektování potravinářských technologií.

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Správa počítačových sítí pro firmy, školy, státní instituce a jiné organizace. Řešení on-premise i cloud, virtualizace, monitoring. Vytváření metalických a optických rozvodů, WiFi.

Poradenství v oblasti internetu. Tvorba a úprava: -výroba -www stránkytvorba, vývoj -internetové aplikace.

-Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Pronájem a ...

Elektrické vybavení a programování nových, stávajících nebo rekonstruovaných jednoúčelových strojů, dopravníků a robotických pracovišť. Zajistím návrh, projekt, elektropráce, projektování a revize.

Výhradní a jediný zástupce STEP-FOUR v ČR a Slovensku. Rozvoj, výroba a prodej počítačem řízených strojů, řízené frézovací a řezací stroje.Konstruování speciálních strojů. Brousící, řezací nářadí. Step four slouží na modelové, vzorové, průmyslové a architektonické stavění a pro profesionální modelování. Frézka, frézovací stroj -frézování, ...

IT Area s.r.o. je počítačová společnost ze Znojma, která se zaměřuje na správu IT sítí firem, podporu stávajícího IT řešení, projektování sítí a servis.

Firma Doktor IT se zaměřuje na prodej, servis, čištění a opravy počítačů a notebooků, dále na instalace operačního systému, odvirování a optimalizace.

Velkoobchod, prodej, eshop: - audio technika - video technika - nahrávací software - výroba.

Práce. -elektroinstalace datových a napájecích rozvodů a jejich úpravy -programování a servis řídících systémů PLC Instalace, montáž, revize: -stroje Dodávka, prodej: -software pro průmyslovou výrobu a údržbu výrobních strojů

CHAPS spol. s r.o. je společnost zabývající se vývojem IT aplikací a systémů, jejich údržbou a provozem. Zaměřujeme se na komplexní softwarová řešení zejména pro oblast osobní dopravy a to jak na železnici, tak na silnici. Již více než 20 let jsou naše díla nedílnou součástí života miliónů cestujících. Řešíme: - tvorbu jízdních řádů - ...

Vytváří programy na míru pro osobní rozvoj. Pomáhám především mladým lidem, jednotlivcům i skupinám, kteří chtějí zlepšit svůj život. Osobní koučink.

Bezpečnostní kamery kamerové systémy cctv monitorovací technika servis, poradenství, outsourcing: výpočetní technika, software, hardware kancelářská technika Služby: internetový elektronický obchod e-shop návrhy a realizace webových prezentací tvorba eshopů, nastavení, import dat správa domén a hostingu internetové reklamní ...