V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Zabývám se tvorbou www stránek od A do Z, jejich pravidelnou správou, optimalizací, propagací a grafikou. Působím primárně v Olomouckém kraji, ale spolupracuji i s klienty z celé České republiky. Rovněž se soustředím se na implementaci redakčního systému Wordpress do webových stránek, na poskytování webhostingu, copywriting a odborná školení.

Tvorba: - www stránky, webové stránky, webdesign - internetové prezentace, internetové katalogy, Eshopy, evidenční systémy, intranety - SEO optimalizace pro vyhledávače. Internetová reklama, grafický design.

Servis a opravy počítačů, odvirování PC, správa sítí, IT poradenství v Olomouci a okolí.

Zakázkový vývoj software Telefonní IT řešení (firemní telefonní systémy, telefonická péče o zákazníky, podpora prodeje a telemarketingu, call centra, dispečerská pracoviště, krizové řízení)

Poradenství a školení v oblasti výpočetní techniky. Připojení k internetu.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Poskytuje - připojení k internetu

Grafika - reklama - web - tisk. Grafické, reklamní práce, výroba. Tvorba internetových stránek, eshopy, CMS. Zajištění tisku propagačních materiálů.

Servis - výpočetní technika Správa - sítě

ATTN Consulting s.r.o je expertní poradenská a softwarová společnost, která se již od roku 2001 věnuje problematice řízení výkonnosti organizací a jejich komplexnímu rozvoji. Nosným produktem společnosti je vývoj a následná implementace manažerského sw nástroje ATTIS, dnes již 4 generace. ATTIS v kombinaci s metodickými postupy, které ...

Vývoj a prodej softwaru pro obchodní a výrobní firmy, ekonomického informační systému Maxim a client-server řešení.

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.

Služby: - webdesign - tvorba, úpravy webových stránek, e-shopů - grafické, grafika - SEO optimalizace. - mobilní aplikace. Výroba i na zakázku.

Vývoj, výroba: - software pro řidiče - konstrukce a plánování dopravy - dispečerské systémy - provozní mapy - jízdní řády na internetu - jízdní řády do mobilních zařízení.

Software, datové struktury, prodej výpočetní a kancelářské techniky.

ERP tuning - optimalizace zdrojů a komplexních podnikových procesů.

1. Poskytování informačních systémů pro vzdělávání (e-learning, školní informační systém, dotazníkový systém, testovací systém). 2. Vzdělávání (kurzy, semináře, školení, prezenční i online) 3. Vzdělávací portály a integrační systémy 4. Další podpůrné služby (zavádění e-learningu, převody textů, návodová videa, zákaznická a technická podpora ...

Služby - informační systémy - návrh, grafika počítačových sítí - webové aplikace - software na míru

- registrace domén - web hosting - server hosting - virtual hosting - mail hosting - odborné poradenství

Služby - programování webových aplikací - vývoj a správa e-shopů.

Dodávka - informační systém pro vedení agendy psychologické poradny, klinického psychologa - PsychologX.

Služby - webdesign - programování - bezpečnost informačních technologií.

Služby - správa počítačů - oprava a údržba počítačů a notebooků - odvirování a zabezpečení pc - zálohování dat.