V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

PatentOn Group s.r.o.poskytují obchodní, inženýrskou a zprostředkovatelskou činnost, poradenství v oblasti ochraně duševního zdraví. Provádí v této oblasti semináře a školení, zabývá se ochrannými známkami a psaní rešerší.

Činnost: - vývoj software - komplexní systém pro elektronické obchodování - publikační systém umožňující správu firemních webových stránek

Mezi poskytované služby společnosti Burillion s.r.o. se řadí intranetové aplikace, software pro MS Windows, Správa databází Oracle 24x7 a správa linuxových serverů.

Společnost Safe Mining s.r.o. se zaměřuje na konfiguraci a správu výpočetních serverů pro ověřování transakcí kryptoměn.

Firma Servis PV se zaměřuje na servis výpočetní techniky, nákup komponentů, sestavování a instalaci počítačů dle přání zákazníků. Servis společnost zajišťuje nepřetržitě a mimo to se postará i o zálohu dat, čištění počítačů a zabezpečení.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Provozování Minecraft server hostingu

Zabýváme se počítačovými službami pro menší firmy, ordinace, kanceláře a soukromé osoby. Nabízíme komplexní služby včetně dodávky počítačů, tiskáren a další techniky na klíč. Zajišťujeme servis počítačů a mobilní techniky, správu sítí, datové zálohy. Region působnosti Šumperk, Olomouc a jejich okolí.

Administrace vašeho pc, tvorba webových stránek na přání zákaznika.Poskytování poradenství ohledně informačních technologií.Vše za přijatelné ceny. Admin of your computer, making website .Providing consulting regarding it technologies

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - grafické práce - internetová reklama.

Vývojářské studio, které tvoří webové prezentace a mobilní a webové aplikace, e-shopy a databáze. jsme schopni realizovat i digitální marketing a ilustrace na míru.

Připojení k internetové síti optickými a bezdrátovými technologiemi. Zajištění internetového připojení pro rodinné domy, byty, bytové domy i velké firmy v okolí Olomouce.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - VoIP hlasové služby - hosting - správa sítí.

Tvorba webových stránek a reklama na internetu: - internetový marketing - tvorba webových stránek - webdesign - reklama na internetu - internetové aplikace - tvorba e-shopu - redakční systém - optimalizace stránek pro vyhledávače. Úklidové služby: - úklid společných prostor v bytových domech - úklid domácnosti a domů - úklid ...

Společnost Cinesnet Pro s.r.o. patří mezi zkušené dodavatele komplexních služeb v oblasti IT. Provádíme analýzu, návrh a dodávku informačních systémů přesně podle potřeb našich klientů. Poskytujeme poradenství i systémová školení. Najdete nás v Olomouci na ulici Mišákova. Naše činnost: - informační technologie - budování IT systémů - ...

Společnost CID International a.s. patří mezi přední producenty informačních technologií pro oblast dopravy, spedice a skladování. Dále naše firma nabízí také služby v oblasti outsourcingu, tvorbu technologických studií a odborných analýz. Sídlo firmy se nachází na adrese Dr. Milady Horákové 1200/27A, Olomouc a úsek vývoje informačních systémů v ...

asistenční software, který je každému zákazníkovi vytvořen na míru - přístupný přes telefon, PC či tablet. Přehledná evidence, ovládání: - docházka - autorizace vstupů a vjezdů na pracoviště - BOZP - zkoušky alkoholu před vstupem na pracoviště - kamerový systém - zabezpečení pracoviště - střežení vyznačených prostor a ochranu ...

Informační technologie. Implementační partner společnosti QI GROUP a.s. Informační systém. Informační systém QI. ERP systémy. Podnikový informační systém.

Tvorba webových stránek. Vývoj webových aplikací. SEO optimalizace. Tvorba grafiky a natáčení videí. Správa a konfigurace LMS Moodle. Odborné kurzy a školení v oblasti výpočetní techniky.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - grafické práce - registrace domén - webhosting

Výroba, činnost: - gravírování do skla - pískování skla - 3D laser do skla - plakety, těžítka, trofeje, dekorační a reklamní sklo - reklamní předměty - ocenění, poháry Další služby: - reklamní činnost - tisk - grafika, webdesign.

IT služby: - instalace a konfigurace serverů - zálohování dat - poradenství v oblasti IT - návrhy a správa sítí - tvorba webových stránek - prodej, servis počítačů, tiskáren, serverů - grafické a tiskařské služby.

Reklamní agentura Marketingová agentura Návrhy - logotypy Digitální tisk Ofsetový tisk Grafické návrhy a realizace - tiskoviny - vizitky pro megaboardy Výroba - digitální inzerce a prezentace pro tablety a mobilní telefony ANDROID, APPLE, WINDOWS MOBILEgrafické návrhy a realizace - webové ...

Dodávka software a IT služeb: - software pro maloobchodní sítě - DENTIST+ - komplexní zpracování agendy ordinace zubního lékaře - mobilní registrační místo - Portál ZP - elektronická komunikace se zdravotními pojišťovnami.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítačové komponenty - software - spotřební elektronika - spotřební materiál. Servis výpočetní techniky: - opravy notebooků (pozáruční).