V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy JABLOTRON, DSC, HONEYWELL Prodej, montáž, e-shop: - telefonní ústředny - výpočetní technika - počítačové sestavy - příslušenství - softwarové poradenství v oblasti software

Projekční kancelář se zaměřením na statiku staveb a železobetonové montované konstrukce: průmyslové objekty bytové domy a občanská vybavenost rodinné domy dílenská dokumentace prefabrikovaných konstrukcí Software pro statiku a konstrukce: sešit statika - univerzální výpočetní nástroj pro každodenní praxi železobetonové konstrukce - ...

Pro ty, kdo nemají odvahu na vlastní pěst, máme níže uvedené možnosti Naše firma se zabývá činnostmi: - komunikační technologie - reklamní činnost - kulturní a společenské akce - HW a SW, aplikace a prodej - videoprojekce, zpracování videa - požadavky na dovolenou Naši společnost naleznete na adrese Loučka 84 v obci ...

Výroba: -počítačové programy na zakázku.

Opravy počítačů, připojení k internetu, instalace satelitů, televizních antén a kamerových systémů.

Tvorba www stránek, servis softwaru.

Tvorba počítačových programů na zakázku. Vedení účetnictví.

Tvorba internetových stránek a jejich optimalizace pro vyhledávače.

Poskytuje komplexní služby v oblasti internetu, multimédií a aplikačního software. Služby: - webové prezentace - SEO - optimalizace pro vyhledávače - SEM - marketing ve vyhledávačích.

Poskytujeme připojení k internetu, připojení televize přes internet, pevnou linku přes internet a mobilní služby. Nabízíme širokou škálu ICT služeb pro firmy, školy a další instituce podle individuálních potřeb zákazníků. Připojení k internetu: - optický internet - bezdrátový internet - kabelový internet.

Nakladatelství a vydavatelství. Vydává odborné, obchodní, finanční a komerční publikace. Vydává podnikatelské zprávy. Reklamní činnost. Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií.

Poskytovatel připojení k internetu v oblastech Dobrčice, Ivaň, Kozlovice, Lobodice, Oplocany, Polkovice, Tovačov, Újezdec a Uhřičice (Olomoucký kraj).

Kvalitní webhostingové služby s přehlednou a pohodlnou administrací, velkým prostorem, podporou PHP aplikací, výborným technickým zázemím a referencemi z řad velkých i malých firem, podnikatelů, ale i škol a neziskových organizací.

SLužby - řešení datových LAN, WAN, Wi-Fi - síťová infrastruktura DC - návrh a konfigurace serverového vybavení - bezpečnost a zálohování - elektronická komunikace - zabezpečovací systémy. Kancelář Šumperk - adresa: Nerudova 640/41, Šumperk.

Služby v oblasti internetu: -registrace domén -tvorba www stránek, webdesign -webhosting, programování -reklama na internetu.

Komplexní sortiment produktů a služeb: - hardware a software - komunikační systémy - internet a datacentrum - datové sítě - zabezpečovací systémy.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Dodávky na klíč: - počítačové sestavy a sítě.

Vývoj, dodávka: - komplexní řešení specializovaných informačních systémů.

Stavební firma JPS Zajišťování stavebních, zemních a výkopových prací. Pokládky dlažeb, stavby na klíč včetně rozpočtových dokumentací. Internetové připojení jesenicko.

Služby: - připojení k internetu - televize - VOIP volání

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

Připojení k internetu ISP Montáž počítačových sítí Montáž zabezpečovacích systémů Servis - počítače - počítačové sítě