V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Twisted Fox s.r.o. se zaměřuje na technologická řešení pro malé společnosti i velké korporace, testování webových stránek a na investiční činnost.

Flexum Technology s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, databázových systémů a zakázkového softwaru.

Společnost REPNODE s.r.o. nabízí aplikaci pro plánování a řízení zakázek.

Pobočka. Služby: -poskytovatel kabelové televize. -poskytovatel internetu. - poskytovatel mobilních a hlasových služeb

AQUIDIS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu softwaru a hardwaru pro odvětví výrobních a automotive provozů.

Orbinet s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, e-shopů a SEO.

VMWeb s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, SEO a PPC kampaně.

Just IT Pro, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, mobilních aplikací a na propagaci na internetu.

Ing. Lubomír Dočkal se zaměřuje na tvorbu webových prezentací, webhosting, software a marketing.

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

FTV Production Výroba: - dokumentární filmy - reklamní filmy - televizní reklamy - technické animace - videoklipy. Tvorba: - www prezentace.

Endlesspeak s.r.o. se zaměřuje na tvorbu mobilních her a aplikací.

ITTS s.r.o. je provozovatelem portálu chciseobjednat.cz a zaměřuje se na služby v oblasti webových prezentací.

Instalace a správa počítačových sítí a serverů. IT outsourcing. Účetní software POHODA - prodej, servis Ambulantní informační systémy Medicus, PC doktor, PC dent, Dentist+ a Amicus - prodej, servis Prodej/pronájem SMS bran pro SMS marketing. Webhosting. VPS hosting. Prodej repasovaných serverů Dell. Instalace bezpečnostních alarmů a kamerových ...

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Silwer BLACK, s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce nemovitostí, technologické vybavení a informační technologie pro administrativní a technickou správu nemovitostí.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účetních systémů, zpracování účetnictví nejen pro bytová družstva, vedení daňové evidence a mzdové agenty a poradí si i s programovacími pracemi a pořízením a zpracováním dat.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

-Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Opravy silničních vozidel -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, ...

Poskytovatel: -bezdrátové připojení k internetu.

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

LinDev software s.r.o.poskytuje IT služby.