V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Společnost HYDROSOFT Veleslavín s.r.o. se věnuje vývoji a následnému provozu robustních informačních systémů, mobilních aplikací, mapových aplikací a jiných softwarových řešení na míru, a to především pro obory týkající se inženýrských sítí, hydrologie, územního plánování a zemědělství. Informační systémy: - analýza požadavků klienta - návrh ...

Avast je jedním z největších poskytovatelů zabezpečení na světě, který používá technologie nové generace k boji proti kyberzločinu v reálném čase. Na rozdíl od jiných společností využíváme naplno potenciál strojového učení v cloudu, kde dokážeme zpracovávat nepřetržitý proud dat od našich stovek milionů uživatelů. To nám umožňuje neustále ...

Notifee je online nástroj pro správu a zasílání notifikací Vaším zákazníkům. Webové notifikace jsou marketingovým nástrojem jak lépe oslovit minulé návštěvníky webové stránky formou upoutání pozornosti - notifikace.

Webhosting pro Wordpress weby. Tvorba webu zdarma s rozšířením Elementor Pro a dalšími pluginy. Wordpress šablony zdarma - možnost neomezené editace.

Společnost ARBES Technologies, a.s. se zaměřuje na rozvoj, vývoj, tvorbu a podporu softwarové řešení pro bankovní a finanční instituce. Dodáváme informační systémy pro bankovnictví, leasing, kapitálový trh nebo spotřební financování. Nabízíme kompletní a ucelené řešení pro retailové, privátní i digitální bankovnictví, obchodování s cennými ...

Služby - programování - webdesign - optimalizace IT procesů.

Společnost ALTO PRAHA s.r.o. se zaměřuje na vývoj, instalaci, provoz a servis systémů pro řízení hotelů, restaurací, jídelen, fastfoodů, obchodů, wellness i sportovních center. V oblasti informačních technologií a hardware zajišťujeme komplexní služby od dodání programového vybavení, instalace, včetně zaškolení a podpory při uvedení do provozu. ...

Nabízíme cloudové aplikace ZOHO. Pro všechny oblasti firemního využití. CRM, finance, reporting, HR, sklady, cloud úložiště, tvorba dokumentů a jiné.

Společnost Poresta Vám nabízí kompletní služby v oboru správy nemovitostí, zastupování vlastníků a ochrany jejich zájmů. V rozsahu služeb daných příslušnou smlouvou o správě nemovitosti přebíráme jako správci povinnosti vlastníka nemovitosti vyplývající z platných prováděcích předpisů včetně odpovědnosti. Nabízíme vyřízení veškeré administrativy ...

Zakázková výroba hodinek. Prodej hodinek přes e-shop. Výroba originálních hodinek na přání.

Vývoj a organizace testování v rámci přijímacích zkoušek. Přijímací ukoušky. Srovnávací zkoušky. Internetové kurzy. Vzdělávací kurzy. On-line testy.

IT obchodní analytik a návrhář UX. Specializuji se na: - analýza potřeb uživatelů a zúčastněných stran - definice obchodních požadavků a analýza obchodních procesů - analýza UX - testování použitelnosti - vytváření návrhů a řešení uživatelského rozhraní.

Služby: - servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - správa kamerových systémů - návrh a výroba řezaných samolepek pro polepy aut, výloh obchodů nebo dle přání zákazníka.

Zabýváme se dodávkami softwarových řešení na klíč. Vytváříme aplikace do nepřetržitých 24/7 dispečerských provozů.

Zpracování grafických a multimediálních projektů. Tvorba www stránek.

Vývoj software pro bankovní sektor, telekomunikace a další odvětví obchodu a průmyslu. Činnost: - vývoj aplikací - testování aplikací - konzultace a kurzy v oblasti systémové integrace - servis a podpora vybudovaných řešení.

Prodej, instalace a servis výpočetní techniky.

Grafické návrhy Výroba - www stránky - reklama na internetu Webhosting - registrace domén

Vývoj a správa softwaru pro správu nemovitostí.

Návrhy - logotypy Grafické studionávrhy - tiskoviny - propagační materiály Návrhy a tvorba - www stránky - webdesign

Nabízíme: - digitální marketingové kampaně. - řešení pro správu a vývoj internetových aplikací

Služby: - správa IT - menší a středně velké firmy - kompletní dodávka a servis veškerého materiálu a služeb - kamerový a zabezpečovací systém na klíč

Hlavní předměty činnosti: instalace a správa ICT infrastruktury administrace sítí prodej hardware a software helpdesk a servisní podpora provoz datového centra virtualizace a konsolidace serverů webhosting IT konzultace a analýzy vývoj software provoz software jako služby (SaaS)

Vytvářím pestrobarevný minimalistický design. Navrhuji pro tisk i digitální média – specializuji se na loga, firemní vizuální styl, katalogy, weby a knihy.