V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Poskytování hostingu a souvisejících hostingových služeb. Prostřednictvím uživatelského rozhraní mohou naši klienti nejen spravovat své domény, ale také sledovat aktuální stav úhrad služeb a měnit celkové nastavení svého účtu.

Služby: - sazba dokumentů - příprava tiskových předloh i elektronických dokumentů - přednášky, školení a konzultace - generování dat - vývoj softwaru - algoritmy a nástroje pro lokalizaci a rozpoznávání objektů v digitálních obrazech.

Služby: - tvorba a udržování mzdového a personálního software - poskytování služeb v oblasti vedení mzdové a personální agendy - vývoj softwarových řešení na zakázku - poskytování služeb v oblasti digitalizace dokumentů a jejich řízení.

Počítače, internetové služby, webdesign, poradenství: - návrh struktury a grafického designu stránek - vytvoření statických nebo dynamických stránek dle Vašeho návrhu, předlohy - kompletní servis při zpracování Vaší prezentace - pomoc při registraci domény www.vašefirma.cz (com, net) - průběžná aktualizace Vašich stránek - využití ...

Zakázkový software IT poradenství, konzultace, outsourcing poskytování poradenství Webdesign a tvorba webových stránek zhotovení internetové prezentace z připravených modulů a designových šablon

Vývoj softwaru a školení v našich programech.

IT služby: - návrh a dodávky nových IT technologií - modernizace IT technologií - návrh, konstrukce a správa počítačových sítí - zabezpečení IT technologií - servis a poradenství.

Informační agentura: - zpravodajský servis pro média - informační náplň pro internet, teletext a mobilní operátory - monitoring médií. Tvorba a správa: - webové prezentace. Webhosting.

Služby: - počítačové sítě - informační systémy - hotelové systémy - počítače visualPC - multimediální karty - Pinnacle, Matrox - servisní služby - záchrana dat - školení a konzultace - obchodování přes internet - reklama na internetu - produkce titulů na CD-ROM

vývoj internetových a intranetových řešení, podpora a poskytování služeb s tím spojených.

Vyvíjíme databázové, komunikační a webové aplikace.

Počítačové poradenství

Služby: - prodej výpočetní techniky - servis výpočetní techniky - návrh, realizace a správa sítí - hromadné zpracování dat - obnova a zálohování dat - hardware, software a instalace TV/video techniky - PC Hot Line.

Kompletní nabídka webhostingových služeb. Poskytujeme: - tvorba webových stránek, vývoj internetových aplikací - tvorba internetových obchodů (e-shopů) - návrh grafického vzhledu stránek (webdesign) - správa managed serverů - správa firemních LAN sítí.

Vývoj, výroba a servis mikroprocesorových řídících systémů.

Služby: - matematicko-statistické zpracování dat - programování webových aplikací - prodej software - technická podpora

Nabízíme služby: - typografické studio - sazba a zpracování technických textů, obsahujících tabulky a grafy - nakladatelská a vydavatelská činnost - tvorba software - grafické a ekonomické speciální aplikace a vývoj databázových aplikací v systémech ORACLE a LOTUS - zpracování publikací do elektronické formy

Služby: - svatební fotografie - rodinné a portrétní foto - grafický design

Servis a prodej výpočetní techniky Poradenství - počítačová gramotnost

Služby: - reklama - tisk - marketing

Činnost: - expertní služby v oblasti informačních technologií.

Firma INKOROS, spol. s r.o. nabízí cloudové služby a služby datacentra. Zajistíme vám komplexní servis od montážních prací po fyzické zabezpečení objektů a správu IT.