V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Databáze na zakázku Aplikace Správa sítě

Základem podnikání společnosti je tvorba programového vybavení, původně pouze na zakázku a v současnosti i vývoj vlastních řešení, určených pro opakovaný prodej. Vývoj programového vybavení je nabízen jako ucelené systémové řešení a je proto doplněn o dodávky výpočetní techniky a základního programového vybavení, projektování a výstavbu ...

Činnost: - vývoj software (oblast medicína, média, ekonomika)

Služby - webhosting - datové centrum - správa sítí.

Výroba, prodej, pronájem: - software pro interaktivní podlahu, lidský ovladač, interaktivní bar a stůl, virtuální graffiti, dotykové fólie, augmented reality, robotí show, dotykové stoly, interaktivní boulder stěny, dotykové hudební přehrávače do obchodních center, aplikace pro muzea - výukový program pro speciální školy - speciální program pro ...

Pomáháme firmám s digitální transformací. Vyvíjíme software pro chytré telefony, tablety, weby, auta a jiná chytrá zařízení. Našimi klienty jsou například ŠKODA Auto, ČSOB, Honeywell, E. ON, PPL nebo ČEZ.

Vývoj databázových aplikací na míru, přesně dle Vašich požadavků. Specializujeme se na malé firemní informační systémy a zakázkové databázové aplikace, určené pro potřeby malých a středních firem, či jednotlivců.

Moderní internetová a satelitní televizní služba - služba DTH (Direct to home).

Služby: - všestranná PC pomoc - instalace softwaru, hardwaru - vzdálená správa domácích i firemních sítí - záloha a obnova dat - odvirování a optimalizace systému a nastavení. Služby pro firmy i jednotlivce. Výhodné balíčky služeb a individuální podmínky při dlouhodobé spolupráci. Ostatní služby: - instalace jakýchkoliv verzí ...

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

řemeslné práce v oboru elektro, IT, a pod.

Tvoříme moderní webové stránky optimalizované pro tablety i mobilní telefony, s českou administrací a originálním designem. V ceně je zahrnuto několik stylových grafických návrhů pro vaše podnikání. Můžete si prohlédnout ukázku naší práce i reference. Specializujeme se také na internetový marketing a propagaci. Chcete také reprezentativní prodejní ...

Dodavatel HW a SW řešení pro malé podniky a živnostníky. V následujících letech se INNETIC zaměřoval zejména na vývoj webových prezentací, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových řešení a e-shopů na míru několika desítkám klientů.

Akciová společnost AWIS Holding, a.s. vznikla v roce 1992. Od počátku se zabýváme vývojem softwaru. Kvalitu služeb zlepšujeme poradenstvím a konzultacemi v oblasti podnikání, gastronomie a správou nemovitostí.

Naším hlavním zaměřením jsou počítačová školení a konzultace v oblasti kancelářských aplikací, CAD software, grafiky, serverů Windows a tvorby webových stránek. Dále se zabýváme vývojem aplikací a tvorbou šablon pro aplikace Office a CAD software, vývojem www aplikací a prodejem CAD a grafického software.

Webové studio, které se specializuje na tvorbu internetových obchodů na míru pro malé a střední podniky.

Tvoříme profesionální moderní webové stránky a e-shopy. Webdesign, www stránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

SkyCom online, s.r.o. nabízí sofistikovaný systém Re-visio pro cloudovou evidenci revizí, zařízení nebo technologií. Evidence revizí, energetický management, kompletní online zpráva nemovitostí a jejich technologického vybavení na jednom místě na dosah ruky.

V případě potřeby vývoje aplikace, ať již webové nebo mobilní pro systém Android nebo iOS. Kromě toho se také zabýváme marketingem, copywritingem, programováním všeho druhu, grafikou a webovými stránkami.

Konzultační společnost v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Jsme seniorní profesionálové s mnohaletými zkušenostmi. Umíme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Působíme mezinárodně.

Naše společnost se zabývá vývojem umělé inteligence a jejím využitím v aplikacích, kde se s nimi většina lidí běžně setkává. Zabýváme se též vzděláváním a prezentací nových trendů v oblasti.

Vyvíjíme software pro hromadnou komunikaci. Během chvíle svolá krizový tým, pracovní skupinu nebo vybrané zaměstnance. Poté, co sebere jejich odezvu, zvolí návazné kroky. Náš software umí oslovit náhradníky, opakovat volání, nebo zahájit komunikaci v předem určený čas. Nabízí 4 způsoby oslovení: hlas, SMS, e-mail a mobilní aplikaci. Umožňuje ...

Tvoříme weby a webové aplikace s potenciálem. Vytváříme design digitálních produktů s přidanou hodnotou. Spolupracujeme s top tuzemskými mediálními agenturami. Jsme vývojové a designové studio IKIGUYS se sídlem v Praze a Pardubicích, a rádi budeme tvořit i pro Vás.

Poskytujeme podporu a poradenství v souvislosti s výkonem činností pověřence pro ochranu osobních údajů (data protection officer či DPO) a další služby v oblasti GDPR, správy osobních údajů a bezpečnosti informací.