V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Návrhy, realizace, správa, servis: - datové sítě

Služby: - správa počítačů a počítačových sítí

Zajištění aplikovaného procesního a projektového řízení. Vedení projektů v oblasti architektury i implementace informačních systémů.

Prodej, servis - počítačové komponenty i sestavy Tvorba - webové prezentace, webdesign Správa - počítačové sítě

Tvorba obsahu, PR, Sociální sítě, optimalizacee webu, mezinárodní SEO, lokální SEO, ochrana dat, design webstránek, zatupování pro Notářské služby, vyšší ověření listin, soudně ověřený překlad na počkání.

Vývoj - software na zakázku - aplikace Služby - programování - správa firemních sítí - webdesign, webové prezentace

Nabízíme řešení, která znamenají dlouhodobý business přínos pro zákazníky. Naše řešení mají inovativní prvky a opírají se o nejnovější technologické trendy v dané ICT oblasti. Náš přístup k zákazníkům je postaven na maximálním pochopení jejich potřeb a vysoké odbornosti realizačního týmu.

-Grafické práce a kresličské práce -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí

Jsme digitální marketingová agentura. V naší činnosti se zaměřujeme zejména na zajištění spotřebitelských soutěží a věrnostních programů a souvisejících aktivit, jako je vývoj webových stránek, grafické práce, distribuce výher a právní poradenství.

Zřízení elektronického podpisu bez návštěvy pošty v pohodlí Vaší kanceláře. Kompletní informace o elektronickém podpisu na www.elektronicky-podpis.info S kvalifikovaným certifikátem PostSignum České pošty můžete právně uznatelně podepisovat PDF (smlouvy, plné moci) a e-maily, můžete se přihlašovat k veřejným zakázkám a podávat ...

Činnost: - reklamní služby - tvorba webových stránek - 3D vizualizace

Webdesign. Grafický návrh a tvorba www stránek. Tvorba internetových obchodů. Návrhy reklamní ch letáků, katalogů, bilboardů. Webhosting a domény. Seo optimalizace webu. Servis počítačů.

Služby: - výroba www stránek - webhosting.

Služby: - outsourcing ICT služeb - správa účetních systémů - správa počítačových sítí - výroba titulků pro DVD a vysílání - vývoj SW na zakázku - audio-video služby....a další.

Montáž, servis: - satelitní, televizní, rozhlasové antény - WiFi - domovní slaboproudé rozvody - EZS - servis počítačů - připojení k internetu - PC sítě - VOIP telefonie.

Společnost Datacons, s.r.o. poskytuje svým zákazníkům specializované služby v oblasti konzultací, architektury a návrhu informačních technologií a projektového řízení. Jsem Vám schopni pomoci v oblasti Business Inteligence, datových skladů, řízení údržby, strategického plánování, archivace dat, projektového řízení IT projektů či konzultace SAP ...

Společnost SWARCO TRAFFIC CZ s.r.o. se zabývá veškerými činnostmi souvisejícími s provozem řízení dopravy v České republice. Jsme dceřiná společnost SWARCO TRAFFIC AUSTRIA GmbH a působíme ve více než 20 partnerských městech po celé České republice. Přinášíme řešení, která pomáhají udržovat provoz v pohybu, snižují emise a zlepšují mobilitu ...

Činnost: - grafické práce - vývoj aplikací

IT služby: - portály a aplikace na míru - www prezentace, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tištěná grafika, média - IT servis.

Činnost: - webdesign - tvorba webových stránek.

Služby: - řídicí systém R2S - pro sportovní, relaxační a wellness centra, solární studia - služby v oblasti výpočetní techniky - správa sítí - tvorba aplikací na zakázku.

T-Systems Czech Republic nabízí síťově orientovaná ICT řešení a služby zahrnující systémovou integraci, implementaci a provoz ICT systémů. T-Systems Czech Republic a.s je členem mezinárodní skupiny Deutsche Telecom AG. Dodává komplexní, integrované IT a telekomunikační řešení. Hlasové, datové, internetové a hostingové, ...

Komplexní služby v oblasti informačních technologií (IT) Informační systémy (IS - WES), software: - vývoj softwaru pro obchodní organizace i některé vybrané technologické procesy v oblasti zemědělského nákupu - průběžná aktualizace informačního systému podle měnících se vnějších podmínek, zákonů, norem, předpisů a vyhlášek, i v závislosti na ...