Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Protidrogové centrum, kontaktní centrum pro grogově závislé.

1. Poradenství - sociálním služby: Centrum pro rodinu a Občanská poradna 2. Vzdělávání - pro pedagogy a sociální služby

Poradenské, lektorské a auditorské služby v oblasti systémů managementu podle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000-1. Optimalizace procesů, podpora tvorby analýz FMEA, FTA, podpora při řešení problémů metodami týmové práce (SWOT, Diagram příčin a následků, 5WHY, 5W1H, Stromový diagram, Diagram vzájemných ...

Metoda RUŠ-Terapie pro řešení psychických i fyzických problémů. Změna programů v hlavě. Meditace. Semináře osobního rozvoje. Kursy břišních tanců. Oriflame-zprostředkování obchodu

Stavební společnost Výstavba, rekonstrukce, oprava - občanské, bytové a průmyslové stavby - kompletní realizace staveb - výměna oken a dveří -ploché a šikmé střechy - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - zateplování - inženýrské sítě. Zelená úsporám.

Firemní marketing, školení obchodních dovedností, koučing, internetová reklama, tvorba a údržba webových stránek a eshopů, reklamní fotografie, obchodní činnost, zastupování umělců, copywrite, aj.

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Poradenství, zpracování a realizace projektů k získání dotace z fondů Evropské unie a dalších dotačních zdrojů.

Pronájem: - virtuální kanceláře, jednací místnosti pro podnikatele.

Firma specializující se na prodej plastových oken, dveří a příslušenství (žaluzie, sítě proti hmyzu..), včetně montáže a bezplatného poradenství. Zapojení v programu Zelená úsporám. Držitel certifikátu kvality: ISO 9001

IT služby Vytváření a udržování systému jakosti ISO 15189, NASKL, SAK BOZP: - poradenská činnost Účetnictví: - daňová evidence - personalistika a mzdy - vyúčtování pro zdravotní pojišťovny Personalistika.

Sociální služby. Poradenství: - hledání zaměstnání.

Pracujeme v oblasti kovozpracujícího průmyslu. Zajišťujeme poradenství a pomoc v majetkoprávních a pracovněprávních sporech. Specialisté: -Kolektivní vyjednávání a Ekonomika -Pracovní právo -Bezpečnost práce.

Pobočka. Služby: - poradenství v oblasti zvyšování ziskovosti a produktivity, snižování nákladů, optimalizaci procesů, motivační systémy.

Podnikatelské a manažerské poradenství.

Odstraním psychické i fyzické potíže, strachy, obavy, úzkostí, deprese a fobie metodou RUŠ rychle, účinně a navždy.

Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.