Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Realitní činnost. Prodej, pronájem nemovitostí. -byt, rodinný dům, chata, chalupa.

Realitní činnost. Pobočka Brno: Ječná 26a

Zařízení a vybavení firemních interiérů na klíč.

Realitní kancelář. Komplexní služby: -zprostředkování pronájmů RD, bytů, kancelářských, výrobních a obchodních prostor -zprosředkování prodeje RD, bytů, výrobních a skladových objektů -převod členských práv a povinností DB.

Klasické, sportovní, čokoládové, čakrové a rekondiční masáže, Breussovu masáž i Dornovu metodu.

Ekonomické poradenství. Zpracování účetnictví. Správa nemovitostí. Daně.

Lidová umělecká tvorba. Keramika, hračky, sklo, dřevořezby, repliky, betlémy, obrazy, obrázky, textil.

Realitní a zprostředkovatelská kancelář: -prodej a koupě nemovitostí -převod členských práv a povinností družstevních bytů -pronájem bytů, domů, komerčních objektů, kancelářských prostor atd. Všechny výše uvedené služby zajišťujeme vč. právního servisu.

Realitní kancelář: Reality, -prodej, pronájem, podnájem domy, byty, nebytové prostory, chaty, chalupy.

Pronájem: -kancelářské prostory

Správa technického zařízení budov, - revize zařízení - servis a technické prohlídky - zpracování a vedení dokumentace technických zařízení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení - vzduchotechnika - klimatizace. Ostraha objektů - ochrana a monitoring osob a majteku. Úklidové služby - úklid kanceláří a společných prostor - ...

Developerská a stavební činnost - bytová výstavba - prodej a pronájem domů, bytů.

Služby: - pronájem nebytové prostory ve svých nemovitostech