Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Advokátka. Rozsáhlé spektrum právních služeb a pomoc při právních problémech každodenního života. Občanské a rodinné právo.

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

Casino.Všechny populární hry, tak jako ve skutečném kasinu. Nabízíme profesionální zařízení, školené krupiéry s dlouholetou praxí a hlavně skvělou zábavu!

Stavební firma, stavební práce. Developerské služby.

Oblasti daňové evidence - podvojného účetnictví - daňového poradenství - mzdového účetnictví malých i velkých firem - fúze podniků - likvidací a krizového řízení firem.

Realitní kancelář. Prodej realit, nemovitostí.

Administrace Ekonomika Management Nemovitosti Společnosti Zajištění právních služeb

Zprostředkování práce a ubytování v Anglii.

Restaurace -posezení v příjemném prostředí s milou obsluhou. -kvalitní jídlo a dobré pití. V letních měsících lze posedět na terase, odkud je pěkný výhled do okolí a na celý sportovní areál včetně dětského hřiště. Pro menší akce (cca 25hostů) máme salonek s barem a hernu s kulečníkem. Mimo vlastní prostor restaurace je k dispozici tzv. ...

Kadeřnictví. Prodlužování vlasů. Prodlužování řas. Brazilský keratin. Kosmetika.

Služby: -úklidové. -úklid domácností. -úklid nebytových prostor. -hlídání dětí. -asistence pro seniory. -hlídání zvířat, venčení psů. -správa nemovitosti.

Realitní činnost, reality. Prodej bytů, rodinných domů, pozemků určeným ke stavbě, prodej rekreačních objektů. Pronájem bytů a rodinných domů, kanceláří a nebytových prostor. Nabízíme financování a kompletní právní servis.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Zednické práce Elektromontáže Elektrorevize Malířeské práce Úklidové práce

Realitní kancelář. Specializujeme na činnost v oblasti realit. Zprostředkováváme prodej a pronájem nemovitostí, kancelářských, výrobních a obchodních prostor.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Realitní činnost, prodej realit. Správa - nemovitosti. Úklidové a vyklízecí služby, mytí okna. Čištění koberce.

Projekční kancelář. Projektování činnost ve stavebnictví. Správa, údržba: - nemovitosti.