Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby - developerská činnost - bytová výstavba - realitní činnost

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Správa, údržba, pronájem areálu, budovy: -nebytový prostor, nebytové prostory -sklady -administrativa, kanceláře -výrobní prostory -chlazené prostory, chladírny -uzavřený objekt-služba na vrátnici.

Výrobce je nositelem certifikátu ISO* 9001:2000. Trysky pro stříkací zařízení. Výroba,prodej,poradenství: -kapalinové,vzduchové,dvoumédiové sprejové trysky Spraying Systems -bajonetové,automatické,hydraulické, rotující,speciální -mycí,odprašovací,ochlazovací,mazací, protipožární -nanášecí,zvlhčovací,čistící,sušící, ...

Realitní kancelář. Prodej: -byty, rodinné domy. Prodej, pronájem: -komerční prostory.

Detektivní a bezpečnostní služby. Osobní doprava. Realitní služby.

Nákup a prodej hutnických výrobků a hliníků, včetně obchodně-technických služeb s tímto prodejem spojených. Dodávky profilové oceli, nosníků, tenkých a tlustých plechů, trubek, uzavřených a otevřených profilů z běžných konstrukčních ocelí, širokého sortimentu legovaných a nerezových ocelí, hliníku.

Klientské služby tuzemským i zahraničním klientům (fyzickým i právnickým osobám). Projekt, dodávka, servis. Realitní činnost: -průmyslové nemovitosti, byty, domy, pozemky, průmyslové areály -katastr nemovitostí -digitální i jiná zaměření -právní servis (smlouvy). Stavební činnosti: -činnost developera -stavební práce, dodávky ...

Cvičení, péče o tělo, hubnutí. LEKCE FITBOX Lekce Total body training Lekce TRX LEKCE BOSSU LEKCE POWER YOGA LEKCE BŘICHO/POZADÍ LEKCE BOSSU BŘICHO/POZADÍ FITBOX FLEX IT! Hubni a tvaruj Kruhový trénink NIKE DYNAMIC TRAINING Pilates SCHWINN CYCLING TABATA TRAINING TOTAL BODY TRAINING TRX Hubnutí Novinka v Brně – Lymfit 3v1.

REALITNÍ KANCELÁŘ: - služby v oblasti pronájmu, koupě a prodeje nemovitostí ČINNOST ORGANIZAČNÍCH PORADCŮ: - org. služby v oblasti řízení realitních projektů - org. služby v oblasti řízení stavebních projektů - org. služby pro investory - org. služby pro stavebníky - org. služby pro stavební firmy.

Nabídka založení společnosti s ručením omezeným na míru.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Pronájem prodejních, kancelářských a skladových prostor. Historická hasičská technika.

Prodej, pronájem a výměna nemovitostí. Ať už se jedná o luxusní apartmán, byt, dům, zahradu, nebo také stavební pozemek, sklad, historický objekt, komerční objekt, zemědělskou usedlost, nájemní dům a jiné, jsme schopni se postarat o prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

Výhradní distributor pro ČR a SR italských luxusních mýdel. Dále výhradní dovozce italských bezlepkových, dia bezlepkových, bezlaktózových a nízkobílkovinných potravin firem: Nove Alpi (Agluten, Gliko, Amino, Amino Happy D, Sogni di cioccolato), těstovin firmy Dialcos, delikates firmy Lazzaroni, cereálií firmy Cerealvit.E-shop. Kamenný obchod.

Realitní činnost: -zprostředkovatelská činnost -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů a nebytových prostor.

Poradce pro image, styl, módu a osobní rozvoj muže.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.