Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: -nabídka prostor k pronájmu (výrobní, skladové, kancelářské, venkovní plochy)

Realitní činnost - pronájmem nemovitostí a nebytových prostor.

Bytové družstvo. Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Služby: - developerská a realitní činnost

Služby: - fyzická ostraha objektů - detektivní činnost - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Projekce, realizace, oprava, servis, provoz: -technické zařízení budov

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

Činnost: - pronájem nemovitostí - pronájem komerčních prostor - správa nemovitostí

Skladový a logistický areál v Kuřimi u Brna, výroba a prodej LED osvětlení, podsedáky Sitcard, obalové materiály, montáž konektorů a kabelových svazků. Elektrovýroba. Dodávka, prodej, ruční a strojní montáž i práce ve mzdě: -elektronické součástky pro automobilový, letecký, telekomunikační, spotřební průmysl -konektory, montáž ...

Komplexní služby pro české i zahraniční klienty, kteří potřebují transparentním a nejvýhodnějším způsobem prodat svůj majetek. Prodej majetku formou dražby.

Vymáhání pohledávek Správa pohledávek Půjčky Vymáháme problematické a nesplácené pohledávky z komerčních a hypotéčních úvěrů ve vlastním portfoliu. Vedeme agenturní správu pohledávek klientů naším jménem na jejich účet Majoritní část pohledávek je postupována od nejvýznamnějších bankovních domů v ČR. Provádíme oddlužování nemovitostí a řešíme ...

Služby, pronájem: -pronájem kanceláří. BISTRO NAJRENT - čerstvé jídlo každý den. Maloobchod s podlahovými krytinami a doplňky, stavební chemií, potřebami pro podlaháře, přípravky pro údržbu a ošetřování podlah..

Realitní kancelář, reality. Prodej, nabídka nemovitostí. Oddlužení. Půjčky.

Realitní činnost. Realitní kancelář.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality. Zprostředkování, prodej, koupě a pronájem nemovitostí.(Rodinné domy, dům, byty, kanceláře, garáže, komerční objekt, pozemky, pozemek) Kompletní realitní služby. Převod, pronájem nemovitostí včetně právního servisu, znalecké posudky, poradenství. Zajištění hypoteční a podnikatelské úvěry, úvěrů.

Stavby domů a rekonstrukce bytů v Brně a okolí. Rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelny. Renovace koupelen.

Jsem realitní makléřka s dlouholetou praxí v oboru prodeje a pronájmu nemovitostí.

Realitní společnost s dlouholetou praxí zaměřená na region Židlochovicko. Zajišťujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní činnost - zprostředkování prodeje nemovitostí, pronájmu objektů. Správa - objekty.

Berry's Juice & Smoothies Prodej juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťáva z ovoce a zeleniny. Zachovává si maximum všech vitamínů, minerálů, enzymů a stopových prvků. Smoothie je hustý brácha freshe. Má větší podíl mixovaného ovoce oproti odšťavněnému, nebo je doplněn jogurtem. Je plný vlákniny a pořádně zasytí.

Provádím opravy a veškeré řemeslné práce v domácnosti.