Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba, prodej: -optické sklo, -výroba 2D a 3D laser -skleněné foto -dárky -reklamní předměty -sportovní trofeje -plakety z optického skla nejvyšší kvality.

TLAK SMOLÍK s.r.o. Stavební firma Břeclav. provádí stavební činnost, stavební práce: -občanská, průmyslová, bytová -stavby na klíč - výstavba rodinných domů, rodinné domy -zemní a výkopové práce -mikroprotlaky pod komunikacemi, vodními toky, budovami-mikrotunelování, (protlaky) -recyklace stavební suti -odpady-likvidace stavební ...

Ing. Josef Polášek se specializuje na návrhy interiérů a exteriérů, pokojů, kuchyní, ložnic, dětských pokojů i veřejných prostor.

QubiCone je grafické studio specializující se na zakázkovou tvorbu v oblasti 3D grafiky, 3D animací a 3D konfigurátorů. Provádí instruktážní videa pro zákazníky, popisy částí zařízení a strojů, pracovní postupy, popisy funkcionalit, vizualizace projektů, vysvětlující videa o službách (explainery), videa pro investory, animace pro eventy, ...

Výkup kovového odpadu, barevných kovů, skla, papíru, plastů, dřeva apod. Likvidace autovraků, pneumatik. Demontáže technologických celků, paličské práce.

Výroba, prodej: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, stolařské a truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek, podlahy, plovoucí podlahy, schodiště, schodiští. Nábytek na míru.Kompletní dodávka a montáž, elektrické vestavěné spotřebiče. Výroba, prodej kuchyně, kuchyň, kuchyní, kuchyňské linky. Kancelářský a bytový nábytek, ...

Vydavatelská činnost, vydavatelství, e-shop: Výroba a distribuce odborných manažerských a duchovních audioknih, pořadání konferencí, vzdělávání, osobní rozvoj. Audioknihy: -odborné, manažerské, duchovní, odborná literatura. Osobní rozvoj, komunikace. Nový způsob vzdělávání zaměstnanců. Rozvoj osobnosti. Audioknihy pro osobní rozvoj.

AZ TOWER nejvyšší budova v České republice - 111 m výška, 30 podlaží. Nabídka: -kanceláře -obchody -luxusní apartmány.

Textilní servis : - outsourcing - pracovní oděvy, rohože - čisté prostory

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 : 2001 Návrhy, studie a realizace kompletních interiérů a investičních celků s důrazem na efektivnost, účelnost a vzhled realizovaného interiéru: -architektonické projekty, vizualizace, design -realizace na klíč -servis záruční i pozáruční. Výroba nábytku i atypická, zakázková, ...

Zajišťujeme IT řešení, služby a odborné vzdělávání pro insolvenční správce: - semináře s odborníky - školení ISIS - data v bezpečí - profesionální podpora - virtuální asistentka.

Společnost IReSoft nabízí docházkový systém Alveno, který slouží pro evidenci docházky zaměstanců. Systém docházky Alveno se skládá ze čtečky dat a softwaru, který automaticky zpracovává přístupy a jednoduše vyhodnocuje reporty docházky. Tak šetří váš čas i peníze.

Pobočka firmy RENOGLOB s.r.o. 3D reklama, poutače, makety, dekorace. Výroba: -reklamní 3D poutače, modely a loga -dekorace a rekvizity -figuríny, plastiky, sochy -interiérové dekorace -divadelní a filmové rekvizity aj.

Společnost BHV s.r.o. ze Znojma poskytuje profesionální úklidové služby. Provádíme jednorázové nebo trvalé úklidy domácností, budov, firem, kanceláří a výrobních hal. Zajistíme hygienický servis a dezinfekci objektů. Působíme v rámci celého Jihomoravského kraje.

Společnost MARKSTAV s.r.o. poskytuje kompletní architektonické služby od návrhů až po realizaci. Navrhujeme budovy, veřejné prostory, interiéry i krajinné prvky.

Společnost Pelias PPS s.r.o. poskytují služby v oblasti personalistiky, krizového managementu a další služby.

Ekologické zpracování kovů: -kovošrot, kovový odpad, barevné kovy -ekologická likvidace kovového odpadu -odborné třídění, přepracovávání kovového odpadu -sběrné suroviny -hutní materiály -kontejnerový sběr šrotu -výkup šrotu -demolice objektů spojená s výskytem kovového odpadu -ekologická likvidace autovraků (pobočka ...

Terama Consulting s.r.o. je specializovanou firmou, která se zaměřuje na poradenství v oblasti databází a IT.

Relax Nemovitosti s.r.o. se zaměřuje na realitní činnost v oblasti bytových i nebytových prostor.

Společnost Z-WARE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a instalaci identifikačních systémů. Dodáváme přístupové a docházkové systémy, turnikety, systémy pro automatizaci stravování, čtečky a veškeré doplňkové příslušenství. Všechny naše systémy jsou stavebnicové a dají se pohodlně rozšiřovat dle Vašich požadavků. Vývoj, výroba, montáž, servis: - ...

Jsme realitní kancelář se 14letou tradicí. Prodáváme nemovitosti a obchodní společnosti po celé ČR. Zakládáme si na právním servisu, prezentaci nabídek, vstřícném jednání a ochotě pomoci s bydlením.

Reklamní a marketingová agentura. Kompletní reklamní servis (full servis). Reklamní a dárkové zboží s aplikací loga (sítotisk, tampotisk, gravírování, laser, výšivka, flock). Zhotovení firemních tiskovin od vizitek po katalogy. Tisková i velkoplošná reklama, orientační systémy vnitřní i venkovní. DTP studio. Další výrazy: reklamní ...

Společnost Process Point s.r.o. se zaměřuje na robotizaci, digitalizaci, vytěžování dat, automatizaci procesů a mnoho dalšího.