Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kadeřnictví - kadeřnické služby - prodej vlasové kosmetiky.

Správa nemovitostí - úklidové služby - sekání trávy, shrabání spadaného listí a následní odvoz - výsadba okrasných dřevin - odvoz a likvidace odpadu vzniklých touto činností - údržba zeleně.

Výroba, dodávka: -registrační systémy pro pracoviště -registrační systémy pro firmy zabývající se balením (jídla) -malá strojní zařízení -váhy

Vývoj a prodej ekonomického software, specializovaného SW pro auditory, řízení sériové výroby, pekárny a mlýny.

Sběrna-chemická čistírna: -čištění peří parou Výroba: -ložní soupravy Dodávka: -textilní sortiment do hotelů, penzionů a restaurací

Dodávka, prodej - výpočetní technika. Služby - internetové aplikace - webové stránky, webdesign. Instalace a správa - počítačové sítě.

Pošta, Luby u Chebu: -vedoucí 354596127 -přepážka 354596124.

Světelná reklama - neony - světelné panely - prosvětlená a podsvětlená písma

Webdesign, programování, tiskoviny.

Služby: -překladatelské a tlumočnické -výuka angličtiny

Prodej a servis v oblasti informačních technologií - kancelářská technika - výpočetní technika. Tvorba jednoduchého webu (forma webové vizitky).