Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Tvoříme dynamický tým odborníků, jehož zkušenosti v oblasti dotační politiky sahají až do roku 2004. Poskytujeme komplexní služby v oblasti dotačního poradenství v rámci dotačních zdrojů. Jsme odborníci, kteří Vás provedou kompletní přípravou projektu tak, aby Vaše šance na získání dotace byly maximální. Od roku 2014 vystupujeme pod jednotnou ...

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí.

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Vývoj mobilních aplikací - virtuální Aš, interaktivní prohlídka města.

Posuzování vlivů na životní prostředí. Geologické práce v oblasti inženýrské geologie a hydrogeologie. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Hornická činnost - činnost prováděná hornickým způsobem. Odborné kurzy, školení, vzdělávací akce včetně lektorské činnosti.

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví - termografie - stavební dozor

Maloobchod, prodej, e-shop: -výtvarné potřeby -papírenské zboží -kostýmy

Služby: - překlady, tlumočení německý jazyk

Činnost, služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - grafické práce

Služby: -silniční doprava -letecká doprava -námořní doprava -skladování

Správa nemovitostí - úklidové práce - poskytování služeb v oblasti obchodu a gastronomie. Penzion Astra - ubytování. Účetní a daňový servis - vedení účetnictví - zpracování mezd.

Služby: - kompletní inženýrská činnost staveb - technická, technologická údržba objektů - správa nemovitostí - prodej BALNEO potřeb.

Služby pro seniory: - nákup potravin, drobný úklid a opravy