Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej, bazar, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - připojení k internetu - výstavba a správa počítačové sítě a serverů

Realitní kancelář, prodej - byty, domy, nebytové prostory, komerční objekty.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - správa sítí a počítačů, počítačová bezpečnost

Služby: - zřizování nových pevných telefonních linek - pobočkové telefonní ústředny - návrh, instalace a správa počítačových sítí - registrace domén, webhosting Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Činnost: - tvorba, zpracování bezpečnostní listy - grafické práce - webdesign

Výroba: -textilní etikety -nášivky -textilní samolepící etikety -papírové samolepící etikety -plastové nažehlovací obtisky -ruční výroba vlajek -sportovní oblečení, startovní čísla. Potisk textilních reklamních předmětů.

Internetový prodej a potisk reklamních předmětů. Nabídka reklamních a dárkových propagačních předmětů.

Služby: -výkup šrotu a barevných kovů -vlastní odvoz včetně nakládky -likvidace ocelových celků -sběr, výkup kovového odpadu -velkoobjemový, nebezpečný odpad -výkup autobaterií -likvidace autovraků. Sběrný dvůr: -objemný odpad -nebezpečný odpad -bioodpad -sběr papíru, skla a plastu.

Služby: -projektová činnost -architektonické studie -projektová dokumentace -výměra stavby, propočty, rozpočty stavby -projekty pro provádění stavby. Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí. Odhady nemovitostí. Správy nemovitostí, administrativní správa.

Služby: -tvorba architektonických studií -projekty pozemních staveb -architekt -projektová dokumentace -rozpočty staveb, výpočty, výměry nákladů stavby -architektonické návrhy -projekty na modernizaci, rekonstrukci, stavební úpravy, přestavby, přístavby.

Pronájem: -kontejnery. Svoz, likvidace a výkup: -průmyslové a živnostenské odpady. Výkup a prodej: -europalety. Skartace dokumentů. Vážení silničních vozidel. Pronájem: - skladovací haly. Provozovna: - Aš, Studentská 2886

Černobílé i barevné kopírování, tisk z donesených dat. Tisk vizitek, letáků, prospektů a tiskovin. Kopírování a tiskárna. Reklamní agentura. DTP studio Vydavatelství - kulturně-společenský měsíčník CHEBSKÝ ZPRAVODAJ (programy kulturních zařízení, pověsti, cestopisné seriály, soutěže o ceny).

Reklamní činnost: - sítotisk - polepy na motokrosové motorky - polepy na boty, na chrániče hrudníku, chrániče bot - ukazovací tabule - univerzální polepy - polepy na helmy - startovní čísla - proužky na ráfky kol - výroba moto dresů.

Služby: -stavební projekty -inženýrská činnost -stavební dozor stavebníka -technický dozor investora -energetické štítky -koordinátor BOZP -poradenství. Získání dotace, vyřízení Zelená úsporám. Projektová dokumentace.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem, koupě bytů, domů, pozemků, průmyslových areálů, komerčních objektů, nebytových prostor. Poradenství při zakládání společností, firem. Překladatelská, tlumočnická činnost: - neměcký jazyk.