Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Relaxační centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Restaurace U pěti kruhů.

R-9 reklamní dílna - potisk textilu - razítka - propagační předměty - reklamní polepy.

Služby - úklid domácností a pomocné práce pro domácnosti - úklid po rekonstrukcích, malování - úklid výrobních hal - krátkodobé i dlouhodobé ubytování osob v ubytovně.

Intraworlds je dceřinou společností německé firmy IntraWorlds GmbH, která je předním dodavatelem interaktivních řešení a software v oblasti hledání talentů.

Společnost DPK Partner s.r.o. nabízí účetní, daňové, informační a ekonomické služby. Poskytujeme kompletní zpracování a vedení účetnictví, mezd a personalistiky. Zaměřujeme se na outsourcing účetnictví a mezd, zajistíme Vám plynulý přechod agendy na nás a Vy se tak můžete věnovat Vaší podnikatelské činnosti. Služby: - zpracování účetnictví ...

Výroba, výrobce, e-shop: - dekorační svíčky - reklamní svíčky s potiskem.

Služby - prodej ekonomického a aplikačního software - vytváření programových aplikací na zakázku - webdesign.

Stavební společnost BONA FIDE Plzeň, s.r.o. provádí veškeré stavební práce. Realizujeme výstavbu rodinných a bytových domů, rekonstrukce staveb i historických budov. Mezi naše další aktivity patří developerská činnost. Sídlíme v obci Kyšice u Plzně. Stavební firma, výstavba, stavební práce: - rodinné, bytové domy - průmyslové, ...

Činnost: - služby při přípravě a řízení realizace investičních projektů - inženýrská činnost - projektové činnost

Služby v oblasti metrologie - poradenství, kalibrace a ověření měřidel - komplexní zajištění metrologických činností - inventarizace, identifikace a označení měřidel - školení v oblasti metrologie.

Reklamní činnost - výroba samolepící grafiky - polepy aut - orientační a informační systémy - okenní fólie - nažehlovací fólie na textil.

Realitní kancelář - zprostředkovatelská kancelář. Realitní činnost, ochodní činnost. Služby: - příprava akce - výběr a analýza staveniště, specifikace potřebných podkladů, průzkumů a profesí - návrhy stavby - koncepce řešení dle požadavků investora, předběžný odhad nákladů stavby - zajištění dokumentace k územnímu řízení - ...

Zabýváme se bytovým designem a designem veřejných prostor. Poskytujeme komplexní služby od počáteční konzultace přes projekt a vlastní dodání designového nábytku až po závěrečnou instalaci do interieru nejen pro Sušici a okolí.

Nabízíme 3D grafické návrhy, projekty a vizualizace koupelen, kuchyní a interiérů. Realizace luxusních koupelen, rekonstrukce koupelny, bytu, bytových jader, důraz na kvalitu, individualitu a design. Provádíme obklady do koupelny, kuchyně na míru.

Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

-Velkoobchod a maloobchod Holičství, kadeřnictví

Služby - vyhledávání a výběr zaměstnanců, nábor - poradenství v oblasti pracovních příležitostí - outsourcing v oblasti personalistiky.

Bezpečnostní agentura - zabezpečení všech typů soukromých i komerčních objektů v Plzni a okolí - provoz pultu centralizované ochrany (PCO) - zabezpečení a elektronická ostraha objektů, rodinných domů, chat a chalup - elektronické střežení objektů.

Služby - webdesign - tvorba internetových stránek - internetový marketing. Pobočka - Praha - adresa: Londýnská 445/4, 120 00 Praha 2 - tel. 776 066 268 - e-mail: praha@bmedia.cz.