Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
Reklamní a grafické studio. Služby: -grafická, předtisková příprava (DTP). -ofsetový, velkoformátový tisk. -řezaná reklama. -reklamní předměty.

Tiskárna, tiskové služby: - výseky (i do hotových knih) - termoražba (zlacení) metalickou, difrakční, holografickou fólií - reliéfní ražba - perforace - rýhování - laminování - číslování - parciální lak - do formátu B1.

Služby: - tvorba firemní prezentace a kancelářských potřeb - návrh loga Vaší firmy - tisk hlavičkových dopisních papírů a vizitek - výroba razítek - tisk plakátů a transparentů - zásobování kancelářským zbožím.

Stěžejní aktivitou společnosti je výroba a distribuce reklamních kalendářů a diářů, která je doplněna tiskovými a grafickými službami. Společnost je výhradním distributorem značky Vileroy Boch na českém reklamním trhu. Na trhu působíme přes 10 let. Nabídka: - výběr z nabídky více než 200 titulů nástěnných a stolních kalendářů mnoha ...

Tisk svatebních oznámení, vizitek, letáků, pozvánek a pohlednic. Výroba polymerních štočků.

Zajištění pronájmu reklamních ploch a provádění velkoplošného tisku. Nabídka billboardů, bigboardů a navigačních systémů.

Grafické studio, řezaná grafika. Tisk, potisk textilu, velkoplošný tisk. Kopírování. Reklamní předměty.

Činnost: - vývoj systémů a aplikací - tvorba webové stránky, e-shopy - webdesign - internet marketing - grafické služby - tisk

Výroba: -samolepicí etikety (všechny typy): -grafické -termo a termotransfer -s perforací a s náseky -sandwich -kotouče, archy. Potisk: -papírové a vrstvené obaly v rolích: -papír/PE**(50/20, 50/40...) -Al/papír/PE -Al folie (hliníkové) apod. Technologie: -UV** Ofset, UV** Flexo, Vodové Flexo, Kovoražba ...

Marketingová agentura: - webdesign - grafické práce - tisk - distribuce tiskovin - inzerce v tisku a rádiu - outsourcing - optimalizace nákladů.

Grafické studio Služby: - grafický design - loga, letáky, vizitky - retuš fotografií - fotografování pomocí dronu - tisk - vizitky, letáky, katalogy, cedule - polepy aut, výroba megnetků - potisk reklamních předmětů - laserové gravírování na plast, hliník, kůži, dřevo - fotoateliér - fotografie - interiér, exteriér, portrét - ...

Vydavatelství Sahara Výroba, tisk: - kalendáře - diáře - dobové kresby - pohlednice - novoročenky - katalogy, prospekty, letáky.

Reklamní studio - výroba reklamy - výroba reklamních přemětů - reklamní cedule - grafické práce - tisk.

Reklamní agentura. Služby: - marketingový průzlum - poradenství - grafické služby, grafika - public relations - tisk - návrh a výroba reklamy.

Tiskárna. Výroba: -kalendáře, stolní, nástěnné, speciální -hrací karty -organizéry -diáře.

Výroba reklamy: -samolepky, nápisy, tabule, auta. Potisk: -textil -reklamní předměty -sklo -PE tašky.

Výroba, prodej: - mapy tištěné, nástěnné - tiskoviny - letáky, brožury, plakáty - naučné stezky.

Služby - kreativní, grafické a dtp práce - tisková produkce - fotografické služby - copywritting - event produkce - online full service.

Tiskárna. Sítotisk: -papír -karton -samolepky, etikety -firemní vlajky -textil -plasty. Speciální tisky: -pro potřeby návrhářů a designerů. Grafický desing: -loga -značky. Reklamní potisk: -autoplachty -markýzy -rolety -přístřešky k obchodům, butikům aj. Reklama: -na fasády -na automobily -z PVC fólie.

Služby: - grafické studio - DTP - tisk

TISK-výroba razítek Tisk: - veškerý tisk do formátu A2 - tisk do formátu A3, přítisk na obálky - výsek dekorativních tvarů Merkantil - laminování dokladů a dokumentů - šití brožur - kroužková vazba. Potisk: - reklamní a průmyslové předměty - krabice - obaly - etikety. Výroba: - razítka všech druhů a velikostí

Služby: - digitální minilab i fotolab Fuji Agfa - skenování foto filmů i fotek a vypálení na CD, DVD - kompletní fotoslužby, služby atelieru - fotokeramika - prodej fotoaparátů, stativů - fotopříslušenství .

Distribuce výrobků firmy Datacard. Potisk a personalizace plastových věrnostních, zákaznických a firemních a čipových karet.

Velkoplošný tisk, tisk fotografí, tisk na plátno, tisk plakátů a billboardů, řezaná reklama, fóliová reklama, výroba samolepek, polepy aut a obchodů, výroba reklamních cedulí, tvorba loga, grafické návrhy, designové návrhy. výroba reklamy, velkoplošný tisk, tisk na fotopapír, potisk plátna, tisk na plátno, tisk na PVC, tisk na samolepku, ...