Inkoustové a laserové tiskárny jsou aktuálně nejužívanější. Pro jejich používání je nutné dokoupit cartridge nebo tonery. Pokud chcete ušetřit místo v pracovně, pořiďte si multifunkční tiskárnu, která funguje i jako kopírovací zařízení a skener v jednom.

Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
KLEINWÄCHTER holding – tiskárna ve Frýdku-Místku má v polygrafii dlouholeté zkušenosti. Nabízíme grafické zpracování, ofsetový tisk, digitální tisk, velkoformátový tisk, knihařské práce, reklamní služby. Uspokojíme potřeby úřadů, firem, studentů, projektantů i občanů. Potřebujete tisknout nebo kopírovat? Neváhejte se na nás obrátit.
Tiskové služby všeho druhu zajistí KLEINWÄCHTER - grafika, reklama, tisk
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní tiskový servis poskytuje svým klientům TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. Hledáte spolehlivou a kvalitní tiskárnu v Ostravě? Potom neváhejte a obraťte se na nás. Naše služby zahrnují ofsetový, digitální, velkoplošný tisk, potisk obálek, výrobu razítek, potisky reklamních předmětů a také textilu. Máme letité zkušenosti na trhu polygrafie.
TISKÁRNA SCHENK, s.r.o. - kompletní tiskový servis
Kompletní výroba a zajištění reklamy, grafický design. Výroba: - polepy vozidel - reklamní tabule a plachty - obrazy na míru - samolepky. Potisk - textil.

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Služby: - velkoplošný digitální tisk, výroba reklamy - billboardy, bigboardy, CLV - bannery, síťoviny, transparenty - samolepky s ožezem, polep výloh a interiérů - reklamní a prezentační stojany roll-up, pop-up stěny - celopolep a polep vozidel - plakáty, postery, letáky - realizace prezentačních a veletržních stánků - dekorace ...

Provozujeme tiskárnu s více jak 25-ti letou tradicí. Mezi naše služby patří digitální, ofsetový a velkoformátový tisk, knihtisk a grafické práce. Velkou výhodou oproti ostatním tiskárnám je možnost tisku online - díky této službě je celý proces objednávky a kalkulace velmi rychlý! Mezi hlavní produkty se řadí tisk novin, letáků, plakátů, ...

Služby: - tisk - grafika - webové stránky, e-shopy - světelná reklama - reklamní předměty

Ofsetový tisk, laserový tisk, sítotisk, laminace, grafické studio, výroba školních potřeb: -letáky, katalogy, vizitky, tiskopisy, vstupenky, stravenky, atd. Výroba z plastů: - školní potřeby - podložky, popisovací složky, školní zápisníky, plastové mapy.

Výroba: -potisky -reklamní materiály (zapalovače, propisky, reklamní plachty, ..), -potisk textilu (mikiny a trička, skladem také dětský textil), -tisk plakátů a letáků -tisk samolepek -reklamní placky více velikostí se špendlíkem, magnetem, zrcátkem, otvírákem nebo náušnicí -tvorba www stránek.

Prodej, pronájem a servis: -kancelářská technika Canon včetně spotřebního materiálu -kopírky, faxy, tiskárny, scannery, plotry On-line centrum malonákladového tisku Velkoformátový tisk, kopírování a skenování

Vylepování plakátů na plakátovacích plochách ve 184 městech po celé ČR a na Slovensku Grafická tvorba, výroba a levný tisk plakátů Venkovní reklama, plakátování na reklamních výlepových plochách a válcích. Fotodokumentace je samozřejmostí. Plakáty vylepujeme na plakátovací plochy ve standardní výlepové dny na libovolně dlouhou dobu, dle ...

Polygrafická výroba: - tiskárna - grafické studio - knihařské práce - vázání diplomových prací - rámování obrazů.

Kompletní služby v oblasti tištěné reklamy. Ofsetová tiskárna. Malonákladový digitální tisk. Distribuce letáků, reklamních materiálů.

Činnost: - malonákladový, ofsetový, tamponový tisk - potisk triček, textilií - fotografické služby.

Společnost RUDI, a.s., která sídlí v Táboře, se zabývá reklamou, grafikou a tiskovými službami. Nabízíme grafické návrhy, ofsetový i digitální tisk a lepenou reklamu. Služby: - tiskárna - zajištění tisku na rotačce - grafické návrhy - sazba DTP - příprava litografií pro tisk - skenování (scanování) podkladů 5000dpi - reklamní ...

Propagace: - samolepící fóliová reklama - na auta, obchody, výlohy - firemní štíty a velkoplošné panely - DTP zpracování návrhů, drobné grafiky - PE tašky s potiskem, samolepky - vizitky barevné i černobílé Rytectví: - razidla značkovací do výšky i hloubky - rytiny do forem na kov, gumu a plasty - elektrody Cu pro hloubení ...

Reklamní agentura: -reklamní potisk -reklamní předměty -vizitky -potisk autoplachty a bannerů -reklamní polepy aut -výroba razítek (hranaté, kulaté, oválné-s daty i bez, kovové, plastové, dřevěné) -plnobarevný digitální tisk -sítotisk -potisk textilu, plastu, skla, kovu, PVC, pečetících samolepek a jiných materiálů -tampoprint -potisk ...

Vlastní technologie: DTP, ofset, knihtisk, tampon, plotr, digitální tisk A3+, digitální foto 8 mil., velkoformátové, velkoplošné kopírování, laminování, knihařské práce, knihařství.

Tisk: -časopisů, katalogů a prospektů ve vysokých nákladech.

Reklamní agentura: - kampaně na klíč. Marketingové služby: - průzkumy trhu - analýzy konkurence - produktový, direct, virální, a mobilní marketing - marketingové poradenství. Pronájem: - billboardy - plochy pro reklamu. Velkoplošný tisk. Řezaná grafika.

Tiskárna. Tiskařské služby. Polygrafická výroba. DTP studio. Propagační materiály: -bloky lepené bez obalu -bloky lepené s obalem -bloky se spirálou -samolepky -prezentační složky. Natisknout cokoli - logo, texty, obrázky, fotografie. Reklamní předměty: -rubikova kostka s reklamním potiskem -reklamní flash disk s vlastním ...

Tiskárna - výroba tiskovin, prospekty, letáky, kalendáře - grafické návrhy - laminování.

Reklamní agentura: - grafické práce - DTP - tisk - tvorba webových stránek

Dodávky reklamních předmětů s potiskem, potisk. Služby: - tampontisk - transfertisk - výšivka - nášivka - sítotisk - řezaná reklama. Potisk: - trička - deštníky - tašky ( papírové, igelitové ).

Vydavatelská a nakladatelská činnost: - vydávání fotografií, pohlednic, plakátů, formulářů. - korektury a technická redakce.